Περισσότερες φωτογραφίες των MSI RX 5700 Mech και EVOKE

Επίσημες φωτογραφίες των Mech OC και EVOKE υλοποιήσεων από την MSI έρχονται στο φως δείχνοντας κάρτες με custom PCB αλλά και ψύκτρα με δύο ανεμιστήρες.

Η Mech OC έκδοση υπήρχε στη λίστα της εταιρίας εδώ και μερικούς μήνες όμως λίγες πληροφορίες είχαμε για την εμφάνιση αλλά και τα επιπλέον χαρακτηριστικά της. Οι νέες επίσημες φωτογραφίες δείχνουν να επιβεβαιώνουν την ύπαρξη δύο ανεμιστήρων και ενός συστήματος ψύξης που θυμίζει αρκετά την Ventus από άλλες κάρτες γραφικών της MSI. Ακόμη και τώρα η MSI δε φαίνεται να μοιράζεται με το κοινό τους χρονισμούς της κάρτας ωστόσο θα τους μάθουμε σύντομα μόλις τη δούμε και επίσημα στην αγορά.

Βέβαια, φωτογραφίες εμφανίστηκαν και από την EVOKE έκδοση την οποία η MSI έχει αποστείλει σε αρκετά διεθνή media. Η συγκεκριμένη κάρτα θα στοχεύει περισσότερο στη high end αγορά και αυτό διακρίνεται από την μεγάλη ψύκτρα με το ιδιαίτερο κάλυμμα σε ανοικτό χρυσό χρώμα. Η συγκεκριμένη θα φέρει το chip της RX 5700 XT από την AMD και οι χρονισμοί του πυρήνα θα είναι 2049 MHz για το boost, μια γενναία αύξηση από τα εργοστασιακά, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένουμε και ελαφρώς υψηλότερες επιδόσεις από το reference μοντέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της πηγής, η EVOKE ενδέχεται να εμφανιστεί στα πρώτα καταστήματα από τις 15 Αυγούστου, ενώ άγνωστο είναι εάν θα συνοδευθεί από τις άλλες custom κάρτες της εταιρίας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

msi, RX 5700 XT , Mech OC , evoke

tasos kats

Members
2019-08-14T10:40:17Z

καρταρα η EVOKE 

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...