Φήμες για μια ακόμα NVIDIA GeForce RTX GPU στον ορίζοντα

Μέσω του γνωστού προγράμματος AIDA64 γίνονται γνωστά περισσότερα στοιχεία για μια όμως αρκετά μυστήρια GPU βασισμένη στον πυρήνα TU102.

Στοιχεία που σύλλεξε το Tom's Hardware υποδηλώνουν ότι η GPU θα φέρει το προσωνύμιο GeForce και έτσι θα προορίζεται για τη gaming αγορά. Οι κάρτες αυτή τη στιγμή που φέρουν το TU102 είναι δύο, RTX 2080 Ti και TITAN RTX αποτελώντας έτσι την αφρόκρεμα της NVIDIA ωστόσο με το μεγάλο χάσμα στη τιμή μεταξύ των δύο, ίσως υπάρχει χώρος για ένα ακόμα προϊόν, παρά το γεγονός ότι οι επιδόσεις τους βρίσκονται αρκετά κοντά.

Οι Super κυκλοφόρησαν στις αρχές Ιουλίου και προς έκπληξη αρκετών στο lineup δεν υπήρχε κάποια RTX 2080 Ti 'Super' με την οποία η NVIDIA θα είχε επισφραγίσει ακόμη μια φορά την πρωτοκαθεδρία της στην αγορά των gaming GPUs. Βέβαια ακούγοντας τα πρόσφατα λόγια της Lisa Su (CEO της AMD) σχετικά με τις high end Navi GPUs που ετοιμάζει, η NVIDIA ίσως και να έχει αλλάξει τα σχέδιά της. Για την ώρα περισσότερα στοιχεία για αυτή τη GPU βρίσκονται μόνο στη σφαίρα της φαντασίας και μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν μελλοντικά.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming, AIDA64 , high end Navi , rtx 2080 ti super

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...