Teaser της AORUS Radeon RX 5700 XT στην επιφάνεια

Ο Community Manager της GIGABYTE με το ψευδώνυμο GBT_Brian μας δείχνει δύο renders από το πως θα μοιάζει η επερχόμενη custom Radeon RX 5700 XT με το λογότυπο της AORUS.

Οι custom Radeon RX 5700 Series κυκλοφορούν ήδη σε αρκετές εκδόσεις από αρκετούς κατασκευαστές συμπεριλαμβανομένης και της GIGABYTE με τις GAMING, ωστόσο το AORUS brand θα δεχτεί μια ακόμα υλοποίηση μέχρι και τις αρχές Δεκέμβρη. Πρόκειται για την AORUS Radeon RX 5700 XT η οποία θα έχει ανασχεδιασμένο cooler με απλές γραμμές και λιτό RGB φωτισμό. Η GPU θα βασίζεται στην πιο πρόσφατη RDNA αρχιτεκτονική της AMD όμως περαιτέρω στοιχεία όπως χρονισμοί είναι άγνωστα για την ώρα. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως θα έχει triple slot πάχος ενώ θα ενσωματώνει και τρεις ανεμιστήρες όπως μας δείχνουν τα renders.

Σημειώνεται ότι η GIGABYTE δεν ακολούθησε πιστά με τις custom υλοποιήσεις της λανσαρίσματα όπως αυτό της RX 590 όπου δεν είδαμε κάποια AORUS παραλλαγή. Η RX 5700 XT είναι κάτι διαφορετικό και το εισαγωγικό μοντέλο της high end κατηγορίας αυτή τη στιγμή, οπότε μια custom υλοποίηση είναι κάτι που βγάζει νόημα.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gigabyte, aorus, radeon rx 5700 xt

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...