77 τυχεροί θα κερδίσουν μια NVIDIA RTX 2080 Ti 'Cyberpunk 2077 Edition'

Η NVIDIA ανακοίνωσε μερικές ώρες πριν μια νέα 2080 Ti στα χρώματα του επερχόμενου παιχνιδιού Cyberpunk 2077 και θα κυκλοφορήσει σε λίγα κομμάτια.

Λόγω του υψηλού hype που έχει συγκεντρώσει το Cyberpunk 2077 η NVIDIA αποκάλυψε και επίσημα μια GPU στα ίδια χρώματα η οποία όμως θα κυκλοφορήσει σε 200 συνολικά τεμάχια - και 77 θα είναι οι τυχεροί που θα καταφέρουν να κρατήσουν μια στα χέρια τους εάν κερδίσουν τη κλήρωση που ετοιμάζει η NVIDIA. Η στιλιστική διαφορά στο συγκεκριμένο μοντέλο βρίσκεται στο κάλυμμα της ψύκτρας το οποίο έχει την ίδια κίτρινη απόχρωση ενώ εκτείνεται και στο πίσω κάλυμμα όπου αναγράφεται το όνομα του παιχνιδιού με το επίσημο λογότυπο της CD Projekt Red.

Η GPU κάτω από το custom κάλυμμα της NVIDIA δεν είναι άλλη από τη γνωστή RTX 2080 Ti με τους 4352 CUDA cores και το πλήρες TU102 chip της Turing αρχιτεκτονικής από την NVIDIA, στα 12nm της TSMC. Για να κερδίσετε τη GPU η NVIDIA ζητά τα εξής:

  • Head to our GeForce Twitter, Instagram or Facebook pages, and retweet, like or comment on our #RTXOn sweepstakes posts
  • Reply to the post you chose by following the prompt and saying something positive about a fellow gamer, tag them, and include #RTXOn in your reply
  • Be on the lookout for additional similar posts.  Enter the same way, and as often as you like.

Εκτός αυτών, οι υπόλοιπες GPUs θα διατεθούν στο άμεσο μέλλον σε άλλα giveaways αλλά και φιλανθρωπικές δημοπρασίες βοηθώντας με απλές κινήσεις τη καθημερινότητα αρκετών ανθρώπων.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

nvidia, limited edition, RTX 2080 Ti, CD Projekt Red , 4352 CUDA cores

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...