Η GIGABYTE λανσάρει τις πρώτες GeForce RTX 3070 GPUs

Μιας και σήμερα είναι η μέρα της αποκάλυψης των custom RTX 3070, η GIGABYTE λανσάρει τέσσερις νέες κάρτες γραφικών.

 

Ο λόγος για τις AORUS Master, την Eagle, την Gaming και την Vision που έρχονται σε OC και non OC παραλλαγές καλύπτοντας έτσι αρκετά πιθανά σενάρια χρήσης. Η high end υλοποίηση είναι η AORUS Master και το συγκεκριμένο μοντέλο φέρει πολλά από τα features των μεγάλων μοντέλων της GIGABYTE. Το σύστημα ψύξης MAX-Covered διαθέτει τρεις 3x 100mm ανεμιστήρες με alternate spinning τεχνική για μεγιστοποίηση του airflow μέσα από το πυκνό fin stack και τα 7 composite heat pipes που ψύχουν τόσο τον πυρήνα όσο και τις μνήμες. Η κάρτα γραφικών συνοδεύεται από ένα LCD monitor στη ράχη, το οποίο απεικονίζει κρίσιμα δεδομένα όπως τη θερμοκρασία του πυρήνα και τη συχνότητα λειτουργίας, μερικά από τα πιο χρήσιμα δεδομένα, απλά κοιτάζοντας το πλαϊνό παράθυρο του κουτιού μας.

Η Gaming και Eagle μοιράζονται αρκετά κοινό σύστημα ψύξης με τρεις ανεμιστήρες, ενώ όπως και η AORUS Master έτσι κι εδώ υποστηρίζεται η εφαρμογή RGB Fusion 2.0 για τον έλεγχο του RGB φωτισμού, αλλά και άλλων συμβατών υποσυστημάτων του PC. Ο 3D active fan σε συνδυασμό με το screen cooling στην πίσω πλευρά, αφήνει στον τρίτο ανεμιστήρα το εύκολο έργο απωθώντας τη θερμότητα εκτός του συστήματος ψύξης και μέσα στο κουτί, όπου οι συνοδευτικοί ανεμιστήρες του θα οδηγήσουν τον ζεστό αέρα εκτός του case. Μαζί με αυτές τις υλοποιήσεις η GIGABYTE ετοιμάζει και την Vision υλοποίηση με το λευκό και λείο κάλυμμα, που ενσωματώνει και αυτό τρεις ανεμιστήρες ψύχοντας τον ισχυρό πυρήνα της NVIDIA.

Όσον αφορά το κατασκευαστικό κομμάτι, η GIGABYTE εγγυάται σταθερή λειτουργία των GPUs, αφού αυτή η γενιά συνοδεύεται από κυκλώματα τροφοδοσίας πολλών φάσεων, load balancing κύκλωμα για χαμηλότερες θερμοκρασίες και πιο αποδοτική λειτουργία σε φορτίο, ενώ τα Ultra Durable υλικά κατασκευής επιστρέφουν προσφέροντας ένα ποιοτικό και υψηλών επιδόσεων προϊόν. Οι GPUs γίνονται διαθέσιμες από τις 29 Οκτωβρίου, ενώ αναμένονται στην Ευρώπη την ίδια ημέρα σε πολλά καταστήματα της αγοράς.

 

 

 

 

 

 

 

GIGABYTE Press Release

Βρείτε μας στα Social: fb.png.1537ea4510ab3e974329f5d517730fcb.pngigram.png.2e83a1b2ece699220a0c9fb4eb1075cd.pngytube.png.e87f621f0db4c5d7de63b48f09b46c13.png

gaming, The Division, aorus master, geforce rtx 3070, Max-Covered, Eagle, RGB Fusion 2.0

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...