AORUS RGB RAM, PSU 850W & GIGABYTE SSD Review

GIGABYTE SSD, AORUS RGB RAM & PSU Review

Σελίδα 1 από 4

Τροφοδοτικό, μνήμες, SSD, είναι το απαραίτητο hardware για τη λειτουργία του PC μας και τα συγκεκριμένα έχουν ένα μεγάλο κοινό στοιχείο. Σχεδιάζονται από τη GIGABYTE και πλέον πωλούνται και στην Ευρώπη!

 

introd

 

 

 

 

 

 

 

 AORUSHDW191

 

 

 

Στην παρουσίαση έχουμε λίγο ακόμα hardware από τη GIGABYTE το οποίο προορίζεται αυτή τη φορά για το εσωτερικό του συστήματός μας. Εν αρχή έχουμε το AORUS P850W, ένα 80 Plus Gold τροφοδοτικό με fully modular και ποιοτική σχεδίαση με 10 έτη εγγυήση. O SSD της GIGABYTE κατασκευάζεται από την Toshiba και προορίζεται για όσους θέλουν ένα boot drive ή για τη βιβλιοθήκη των games τους και σε αυτή τη περίπτωση το drive δε προβλέπεται να απογοητεύσει. Στο κομμάτι των μνημών που θα παρουσιάσουμε, έχουμε τις AORUS RGB μνήμες που κατασκευάζονται από μεγάλο OEM στον enterprise χώρο και οι οποίες κυκλοφόρησαν μόλις στις αρχές του χρόνου στα specs που έχουμε στο εργαστήριο. Πρόκειται για ένα kit με συχνότητα 3200MHz, timings C16-18-18, τάση 1.35V και με χωρητικότητα 16GB, υπερ-αρκετή δηλαδή για ένα gaming setup εν έτη 2019. Με αυτή τη κίνηση η εταιρία μπορεί να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο PC με τα προϊόντα της φροντίζοντας για μια ομοιόμορφη εικόνα χωρίς άλλους κατασκευαστές να ‘μολύνουν’ την συνολική εικόνα, δημιουργώντας έτσι υλικό ιδανικό για εκθέματα, διαγωνισμούς αλλά και χρήση για παρουσιάσεις προϊόντων.

 

 

 

 

 

AORUS RGB Memory
Σελίδα

Samsung, gigabyte, performance, rgb, ssd, memory, drive, hx1200i, review, aorus, m.2 ssd, sata, παρουσίαση, δοκιμή, 3200MHz, drammemory, p850w

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...