AORUS KD25F 240Hz Gaming Monitor Review

AORUS KD25F 240Hz Gaming Monitor Review

Σελίδα 1 από 3

Η νέα 25 ιντσών οθόνη της AORUS έρχεται φορτωμένη με features και 'καταιγιστικό ρυθμό' στα games μας με τα 240Hz που προσφέρει.
 
 
 
 
aorus kd25f intro

 

 

intro

 

 

 

 

 

Βρείτε μας και στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

 

 

 

Οι εταιρίες που ασχολούνται με το gaming και το gaming hardware δείχνουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια τα τελευταία χρόνια με τα περιφερειακά, components δηλαδή όπως πληκτρολόγια ενώ αρκετά πρόσφατα έχουν μπει και οι οθόνες στο ‘στόχαστρό’ τους. Σε αυτό το κομμάτι εταιρίες όπως η GIGABYTE έχουν μπει δυναμικά και προσφέρουν αξιόλογα μοντέλα με ενδιαφέρουσα τιμολόγηση προς το κοινό σε αντίθεση ίσως με άλλες προσπάθειές τους στον χώρο των περιφερειακών. Από κοντά είχαμε δει την AD27QD που εφοδιαζόταν με ένα αρκετά ζωντανό και γρήγορο panel 2560 x 1440 pixels και ρυθμό ανανέωσης 144Hz που ενεργοποιούνταν από την DisplayPort θύρα της.

 

Αν και εκείνο το monitor απαιτούσε ένα ισχυρό σύστημα για να αξιοποιήσει πλήρως τον ρυθμό ανανέωσης στην εγγενή ανάλυση η εταιρία επανέρχεται με ένα ακόμα, την KD25F που όπως προδίδει η ονομασία της είναι μια οθόνη 25 ιντσών - και με τον ρυθμό ανανέωσης των 240Hz περιμένουμε και πάλι να ζητήσει ένα high end σύστημα για να αξιοποιήσουμε κάθε ‘ρανίδα’ των Hz. Μιας και τα specs δείχνουν αρκετά εντυπωσιακά στη θεωρία, αποφασίσαμε να τη δούμε και στη πράξη παρέα με ένα ισχυρό σύστημα.

 

 

AORUSKD25F1b

AORUSKD25F1b

AORUSKD25F1b

 

 

 

 

 

Close Look
Σελίδα

amd, nvidia, gigabyte, aorus, gsync, 1080p, gaming monitor, Full HD, competitive, 2019, freesync, 240Hz, tn panel, tactical

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...