Cooler Master MasterCase Pro 5 NVIDIA Edition Review

Cooler Master MasterCase Pro 5 NVIDIA Edition Review

Όταν η Cooler Master μας παρουσίαζε τον Ιούνιο του 2015 την "Make it yours" φιλοσοφία της, μερικά από αυτά τα "παράγωγα" έκαναν αμέσως την εμφάνισή τους, ένα από αυτά είναι και το MasterCase Pro 5 NVIDIA Edition!

 intro

 

intro

 

 

 

 
Τα πρώτα δυο δείγματα της νέας φιλοσοφίας της Cooler Master αποτέλεσαν τα MasterCase 5 και MasterCase Pro 5. Όσον αφορά το πρώτο, αποτέλεσε ένα αρκετά ενδιαφέρον ATX κουτί το οποίο ακολούθησε το Pro 5, όπου και στήσαμε ένα Workstation build για τον Astalavista (click me). Σε αυτή την έκδοση πάτησε και το MasterCase Pro 5 NVIDIA Edition που θα δούμε σήμερα!

 

MasterCase Pro 5 nVidia 1

Η Cooler Master έχει εδώ και καιρό τη FreeForm Modular System φιλοσοφία της, και βάση αυτού έχετε την δυνατότητα να αναβαθμίσετε το MasterCase σας με ξεχωριστά αξεσουάρ τα οποία μπορείτε να αποκτήσετε ξεχωριστά από το ίδιο το MasterCase στην περίπτωση που έχετε άλλες επιθυμίες.

Cooler Master MasterMaker 5 Review: Can I make it mine?



Βάση λοιπόν του συστήματος FreeForm, μπορείτε να αποκτήσετε διάφορα κομμάτια που θα σας χρησιμεύσουν στο build σας, όπως για παράδειγμα ένα 3 HDD drive bay, ένα κάλυμμα οροφής με την βάση στήριξης για ψυγείο, side panel με πλευρικό παράθυρο καθώς και SSD mounting brackets. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε σε αυτήν την σελίδα. Επιπλέον, το FreeFrom Modular System σας επιτρέπει να αλλάξετε την εσωτερική διαρρύθμιση του MasterCase και να το φέρετε στα δικά σας μέτρα.

 

MasterCase Pro 5 nVidia 1



Η μεγάλη συσκευασία του MasterCase 5 αναλαμβάνει να προστατέψει καλά το περιεχόμενό του από φθορά κατά την διάρκεια της μεταφοράς - έτσι, το MasterCase Pro 5 NVIDIA Edition προστατεύεται καλά από δυο κομμάτια χοντρού φελιζόλ.

 

MasterCase Pro 5 nVidia 1

Μέσα στην συσκευασία συναντάμε το εγχειρίδιο οδηγιών, παρέα με ένα κουτί το οποίο περιέχει σε σακουλάκια όλες τις απαραίτητες βίδες. Οι λεπτομέρειες πολλές φορές κάνουν την διαφορά: όλα τα σακουλάκια αναγράφουν τα σημεία τα οποία προορίζονται οι εκάστοτε βίδες συγκράτησης, ενώ παρέχονται έξτρα mounting για την τοποθέτηση panel στα 5.25" bays, καθώς δεματικά καλωδίων τόσο της απλής μορφής, όσο και σε αυτοκόλλητα. Επιπλέον, η κάτω πλευρά του κουτιού είναι μαγνητική, ενώ τέλος υπάρχουν θήκες ώστε να τοποθετήσετε όλες τις απαραίτητες βίδες όπως ακριβώς επιθυμείτε.

Ακολουθεί ο συγκεντρωτικός πίνακας με τα specs του MasterCase Pro 5 NVIDIA Edition!

 

 

 

cooler master mastercase pro 5

nvidia editiond

Form Factor Midi Tower
Motherboard type ATX, Micro-ATX, Mini-ITX
Drive bays

3.5/2.5 inches: 2/2+5

5.25 inches: 2

Front I/O

2x USB 3.0

1x each audio in / out

Expansion Slots

7 PCI Slots

Cooling Support
 
Top:
2x 120/140mm
Front:
3x 120/140mm
Rear:
1x 120/140mm
 
Radiator Support

 

Top: 240mm radiator, max. 40mm thick w/o fans

Front: 240/280mm radiator, max. 40mm thick w/o fans

Rear: 120/140mm radiator

 

Compatibility

 

CPU cooler height up to 190mm

VGA length up to 412mm

 

Dimensions

   

235(W) x 548(H) x 512(D) mm

 

Weight

10.7 kg



External
Σελίδα

build, cooler master, case, atx, mastercase pro 5, nvidia edition

asder

Members
2017-03-17T09:45:22Z

 θα περιμένω την ΙΒΜ edition.....:afro:

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...