BeQuiet Silent Base 802 Window White Case Review & Build

Σελίδα 1 από 4

Το Silent Base 802 είναι το νέο mid tower case της Be Quiet το οποίο έρχεται με πολλά χαρακτηριστικά και δυνατότητα αλλαγής θέσης του motherboard tray για εντυπωσιακά setups.

 

 

2intro

 

 

 

1a introduction

 

Επιστροφή της BeQuiet με ένα premium κουτί, αυτή τη φορά στην Silent Base οικογένεια και το Silent Base 802 Window White έρχεται φέρνοντας αρκετές βελτιώσεις και την γνωστή ποιότητα κατασκευής της Γερμανικής εταιρίας. Πρόκειται για ένα mid tower case, παρά τις μεγάλες διαστάσεις του, όμως το λευκό χρώμα μπορεί εύκολα να μας ξεγελάσει ενώ με τα πολλά αφαιρούμενα panels του αυξάνει σε έκταση και ξεκινάει να μοιάζει με ένα full tower case. Αυτό είναι κάτι το θετικό εάν αναλογιστούμε τις προθέσεις που έχει το συγκεκριμένο κουτί με την υποστήριξη μητρικών μεγέθους έως και E-ATX (27.5cm σε πλάτος) και τις 7+2 PCI θέσεις επέκτασης που σημαίνει ότι μπορούμε να τοποθετήσουμε την κάρτα γραφικών μας κάθετα για ένα καθαρά πιο εντυπωσιακό look. Η Silent Base κατηγορία περιλαμβάνει και άλλους υποψήφιους όπως τα: 601 Window, 600 Window ενώ οι πραγματικά flagship επιλογές βρίσκονται στη σειρά Dark Base, εκεί όπου στην ουσία θα βρούμε μεταξύ άλλων και το Dark Base 900 για πραγματικά high end builds. Η απουσία φωτισμού θέτει διαφορετικές βάσεις στο σύστημα που πρόκειται να συναρμολογήσουμε στο εσωτερικό και διαφέρει από την σειρά Pure Base και το 500DX που είδαμε πριν από λίγο καιρό.

 

 

 SB802 3

SB802 4

 

Αυτή η έκδοση του 802 είναι η λευκή και ενσωματώνει ένα tempered glass πλαϊνό παράθυρο και παρέα με τα πολλά ηχομονωτικά υλικά δημιουργεί ήδη έναν βαρύ συνδυασμό πλαστικού και μετάλλου, όπου εκ πρώτης όψης δείχνει αρκετά στιβαρός χωρίς εμφανείς εκπτώσεις. Στη συσκευασία θα βρούμε και τα δύο πόδια στήριξης ξεχωριστά, τα οποία θα πρέπει να εφαρμόσουμε στο βασικό σώμα του κουτιού, χωρίς να είναι απαραίτητο και βλέποντάς τα να προσθέτουν στο οπτικό κομμάτι τα διατηρήσαμε στις δοκιμές και το αποτέλεσμα είναι αναμενόμενα ωραίο. Οι εξωτερικές γραμμές του μαζί με την πλήρως λευκή εμφάνιση από μέσα μέχρι έξω προσθέτουν στο οπτικό κομμάτι ενώ ήδη από την έξω πλευρά παρατηρούμε τα ειδικά καπάκια στο κάλυμμα του τροφοδοτικού που περιλαμβάνουν μικρά κλιπς συγκράτησης με το μεταλλικό σασί και με την αφαίρεσή τους, αποκτάμε πρόσβαση στον χώρο του τροφοδοτικού. Τα πλαϊνά παράθυρά του 802 ανοίγουν χάρη στα push buttons στο πίσω μέρος κάτι που δεν αναγράφεται ξεκάθαρα στο manual οπότε θα θέλαμε μια πιο σαφή εξήγηση αποτυπωμένη στο χαρτί, ίσως και με τη μορφή ενός αυτοκόλλητου στο σημείο που θα πρέπει να πατήσουμε.

 

SB802 4

SB802 4

SB802 4

 

Το I/O του συγκεκριμένου είναι πλούσιο, βρίσκεται στο επάνω μέρος του case και περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα για την καθημερινή χρήση του συστήματος: Τρεις USB 3.2 εκ των οποίων η μια USB 3.2 Gen 2 Type-C για χρήση με όλες τις σύγχρονες συσκευές που διαθέτουμε, αρκεί φυσικά η μητρική σας να εξοπλίζεται με έναν τουλάχιστον τέτοιον header. Στο ίδιο σημείο έχουμε πρόσβαση και στον ενσωματωμένο fan controller του κουτιού όπου μπορούμε να παρέμβουμε στις στροφές των συνδεδεμένων σε αυτό (3) ανεμιστήρων ή να αφήσουμε τη μητρική να αναλάβει αυτή τη δουλειά με την επιλογή Auto.

SB802 4

SB802 4

SB802 4

SB802 4

 

 

 

 

Silent Base 802 Window White Interior
Σελίδα

high end, BeQuiet, mid tower, usb type-c, E-ATX , 2021, Silent Base 802, case review, white edition, windows white, removable motherboard tray , inverted layout

reitawolff

Members
2021-10-27T04:53:56Z

Ωραίο και το βίντεο σου +1

slope game

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...