Cooler Master MA620P & MA621P CPU Coolers Review

Cooler Master MA620P & MA621P CPU Coolers Review

Σελίδα 1 από 7

Οι δύο ψύκτρες της Cooler Master MA620P & MA621P θέλουν να θέσουν τα θεμέλια για ένα high end αερόψυκτο σύστημα.

 

 

intro

 

intro

 

 

 

 

 

Στην «καλοκαιρινή» έκθεση Computex η Cooler Master όπως και πολλές άλλες εταιρίες του χώρου δείχνουν προκαταβολικά στο κοινό προϊόντα που θα κυκλοφορήσουν μέσα στους επόμενους μήνες. Στη περασμένη Computex λοιπόν, η Cooler Master μας έδειξε πολλά νέα προϊόντα συμπεριλαμβανομένων και αρκετών κουτιών μερικά εκ των οποίων βρέθηκαν στην αγορά μόλις φέτος με την ευκαιρία της CES στις ΗΠΑ. Αρκετά από αυτά τα προϊόντα αποτελούν φρεσκαρισμένες εκδόσεις του υπάρχοντος lineup ενώ άλλα είναι πρακτικά ολοκαίνουρια και έρχονται για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες της αγοράς. Μια από αυτές ήταν και η κυκλοφορία των Ryzen Threadripper, μιας νέας high end πλατφόρμας από την AMD με νέο socket για την οποία δε υπήρχε πρακτικά καμία ψύκτρα μέχρι που μερικοί κατασκευαστές αποφάσισαν να αναβαθμίσουν τις ναυαρχίδες τους με ειδικά brackets. Η AMD έχοντας προβλέψει την κατάσταση έδινε στη συσκευασία των Threadripper ένα bracket όμως ήταν συμβατό με λίγες μόνο υδροψύξεις της αγοράς.

 

 

Έτσι μαζί με την MA620P της σειράς Master Air από τη Cooler Master στη σημερινή μας παρουσίαση θα δούμε και την MA621P που παρέχει πλήρη υποστήριξη για το νέο socket TR4 της AMD.

 

 

 2

 

 

Η MA620P έχει ως βάση την επιτυχημένη Hyper 212 διπλασιάζοντας πρακτικά τις δυνατότητες ψύξης της και προσθέτοντας RGB φωτισμό. Το lineup εκτός από αυτή διαθέτει και την MA610P με ελαφρώς πιο μίνιμαλ εμφάνιση. Παράλληλα εφοδιάζεται με 6 heatpipes και την τεχνολογία Continuous Direct Contact 2.0 που υπόσχεται να αυξήσει το ποσοστό επαφής των heatpipes με τον επεξεργαστή κατά 45% βοηθώντας έτσι στην μεταφορά της θερμότητας από το θερμό προς το ψυχρό σημείο. Γυρίστε σελίδα για μια εις βάθος ανάλυση των ψυκτρών της Cooler Master.

 

 

 

 

 

 

MasterAir MA620P
Σελίδα

intel, cooler master, review, cpu cooler, threadripper, ryzen, παρουσίαση, air cooler, δοκιμή, x399, 2018, master air, ma620p, ma621p

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...