Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB Review

Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB Review

Σελίδα 1 από 4

Ένα εντυπωσιακό watercooling kit με το λογότυπό μας έφτασε στα γραφεία για μια αναλυτική δοκιμή.

 

 

intro corsair

 

 

 

1a introduction

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1

 

Υπάρχουν πλέον αναμφίβολα αρκετές επιλογές στον χώρο των all in one υδρόψυξεων, μάλιστα αρκετές εταιρίες που μέχρι πρότινος ασχολούνταν με την custom υδρόψυξη δοκιμάζουν την τύχη τους σε αυτή την αγορά. Η Cooler Master έχει την σειρά MasterLiquid εδώ και 2 χρόνια διαθέσιμη στην αγορά – και εάν κοιτάξει κανείς το lineup της σήμερα διαθέτει μοντέλα για τη συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών εκεί έξω. Όλες οι υδροψύξεις της τωρινής σειράς διαθέτουν ανεμιστήρες τύπου 120mm και όχι το περισσότερο «ειδικό» 140mm όπως άλλοι κατασκευαστές, φερ’ ειπείν η Corsair. Ήμασταν εδώ και τον Νοέμβριο του 2016 όταν είδαμε για πρώτη φορά τις νέες τότε MasterLiquid της Cooler Master και οι εντυπώσεις που μας άφησαν ήταν αρκετά καλές, όπως και η ποιότητα κατασκευής τους. Έκτοτε η εταιρία έχει κάνει σταθερά βήματα στην περαιτέρω βελτίωση των επιδόσεων χωρίς να επηρεάσει την ποιότητα, ενώ η είσοδος του RGB σε πλήθος υποσυστημάτων δε θα μπορούσε να ξεφύγει από τους μηχανικούς της Cooler Master που ενσωμάτωναν την τεχνολογία σε αρκετά προϊόντα τους.

 

 

1

 

Και κάπως έτσι η σειρά MasterLiquid φτάνει στην τωρινή μορφή της με την ονομασία ML240R RGB και την οποία έχουμε στα χέρια μας σε μια custom υλοποίηση με το λογότυπό μας. Από την τελευταία ML240L RGB έχουν αλλάξει αρκετά πράγματα στην υλοποίηση. Πρώτο και σημαντικότερο είναι η ενσωμάτωση του νέου προτύπου στον χώρο του RGB, το A-RGB που πηγάζει από το addressable RGB, δηλαδή LED ταινίες που μπορούν να αλλάξουν χρώμα ανά LED και όχι καθολικά. Ο συγκεκριμένος τύπος LED είναι περισσότερο γνωστός στο κοινό που ασχολείται με developer boards, arduino και προγραμματισμό όμως έρχεται και στα PCs και οι κατασκευαστές φροντίζουν ήδη να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολο στη χρήση. Η συγκεκριμένη υδρόψυξη φέρει και μια ελαφρώς διαφοροποιημένη σχεδίαση σε σχέση με την προηγούμενη ML240L η οποία είχε απλό RGB φωτισμό στο κέντρο block αλλά όχι στη περίμετρό του.

 

 

 

 

Close Look
Σελίδα

amd, rgb, cooler master, review, am4, cpu cooler, masterliquid, ryzen, παρουσίαση, liquid cooler , δοκιμή, 2018, charts, fans, ml240r

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...