Cooler Master ML240L V2 RGB CPU Cooler Review

Σελίδα 1 από 4

Δοκιμάζουμε τη νέα Cooler Master ML240L V2 RGB, μια υδρόψυξη με αρκετές αλλαγές και βελτιώσεις από τη προηγούμενη γενιά.

 

 

intro

 

 

 

1a introduction

 

Η Cooler Master δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι μια από τις δεκάδες εταιρίες που οδηγούν την αγορά των κουτιών, της ψύξης και των τροφοδοτικών και αρκετές φορές έχει παρουσιάσει καινοτόμα προϊόντα και ιδέες στο ευρύ κοινό. Από τη κυκλοφορία της πρώτης σειράς υδροψύξεων σχεδόν μια δεκαετία πριν και από τα συνεχή refresh και τις νέες ιδέες που έχει κυκλοφορήσει, φτάνουμε στη νεότερη ML240L V2, μια νέα κλειστού τύπου υδρόψυξη που έρχεται με ορισμένες βελτιώσεις και αυξημένη αξιοπιστία, με την υπογραφή της Cooler Master.

 

 

 

 

Η συσκευασία αλλάζει για να αναφέρει ότι νέο υπάρχει στη νέα υδρόψυξη όπως το νέο water block που αναμφίβολα γίνεται ελαφρώς πιο αποδοτικό από τη προηγούμενη γενιά και θέλουμε να δούμε εάν και πόσο ισχύουν οι ισχυρισμοί της Cooler Master σε αυτό το κομμάτι. Το σχέδιο χωρίζει το block σε δύο τμήματα, όπου στο πρώτο βλέπουμε το ψυκτικό υγρό να εισέρχεται στο εσωτερικό του θαλάμου, να περνάει από τα fins και να εξέρχεται από το δεύτερο ρακόρ πίσω προς το ψυγείο των 240mm.

 

 

CMML240L1

 

CMML240L1

 

 

 

 

 

Close Look
Σελίδα

amd, cooler master, review, am4, cpu cooler, ryzen, παρουσίαση, liquid cooler , δοκιμή, charts, 2019, ml240l v2 rgb, sickleflow 120mm