Νέο Malwarebytes Με Anti-Exploit και Anti-Ransomware στοιχεία

Απαντώντας στις συνεχώς αυξανόμενες απειλές του χώρου, το Malwarebytes αναβαθμίζεται με στοιχεία Anti-Exploit και Anti-Ransomware για μια πιο ολοκληρωμένη ασφάλεια του συστήματος!

Το δημοφιλές antimalware φτάνει αισίως στη τρίτη έκδοσή του και πλέον ενσωματώνει μερικά στοιχεία που πριν βρίσκονταν μόνο σε φάση beta. Η λειτουργία Anti-Exploit προστατεύει τις πιο ευπαθείς εφαρμογές όπως τον mail client, τον περιηγητή και άλλες δημοφιλείς εφαρμογές που ενδέχεται να προσβληθούν από κάποια εξωτερική επίθεση που εισέρχεται στον πυρήνα της εφαρμογής, κάνοντας inject κώδικα στη RAM - στη χειρότερη περίπτωση.

Επιπλέον, βλέπουμε και την ύπαρξη Anti-Ransomware δυνατοτήτων που με τη σειρά τους αποτρέπουν το κλείδωμα του υπολογιστή από αυτό τον εξαιρετικά επικίνδυνο τύπο επιθέσεων. Το ransomware σε αντίθεση με το απλό malware, υπάρχουν εκδόσεις που μπορούν να κλειδώσουν ολόκληρους δίσκους δεδομένων κάνοντας την προσπέλασή τους μια ιδιαίτερα δύσκολη διαδικασία, χωρίς τα κατάλληλα εργαλεία. 

 

 

 

 

 

Πηγή.

software, security, Malware , Malwarebytes , Anti-Exploit, Anti-Ransomware

venisk

Members
2016-12-09T13:17:08Z

Το αγόρασα την black friday και τα 2 στην τιμή του 1...δεν είναι να παίζουμε με τα ransomware!!! Γενικά όσοι δεν ξέρετε τι είναι τα ransomware ψαχτείτε λίγο γιατί μετά δεν υπάρχει λύση :)

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...