MSI GeForce GTX 1060 GPU Roundup

MSI GeForce GTX 1060 GPU Roundup

Στο test bench ήρθαν τέσσερις κάρτες γραφικών της MSI και μέσα από τις μετρήσεις μας σας βοηθάμε για το ποια να διαλέξετε στο επόμενο σύστημά σας!

  intro GPU Lineup Guide 10

 

intro

 

 

 

 

Στη σημερινή παρουσίαση βαλθήκαμε να ξεψαχνίσουμε τέσσερις GTX 1060 από την MSI με στόχο να βρούμε την υλοποίηση που σας ταιριάζει καλύτερα. Η MSI μας έστειλε μερικές τις οποίες θα δούμε αναλυτικά σήμερα, σε μια παρουσίαση που ενδεχομένως θα σας γλυτώσει αρκετό χρόνο καθώς και να σας αποτρέψουμε από το να χαθείτε στο πλήθος των reviews που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

 

 

GPU Lineup Guide 1

 

 

 

Φυσικά, το μόνο σίγουρο είναι πως η απάντηση «Την πιο φτηνή» δεν είναι απαραίτητα και η πιο σωστή γι΄αυτό και εδώ θα βρούμε ποιες είναι οι διαφορές των τεσσάρων αυτών καρτών που θα δούμε ευθύς αμέσως. Η αλήθεια είναι ότι και η ίδια η MSI δεν βοηθάει ιδιαίτερα αν κοιτάξει κάποιος τη σελίδα της.

 

GPU Lineup Guide 1

 

Φιλτράροντας μόνο τις GTX 1060, το site μας επιστρέφει ένα χάος από αποτελέσματα, περιλαμβάνοντας τόσο τις GTX 1060 των 6 όσο και των 3GB - παρά το γεγονός πως πρόκειται για σχεδόν διαφορετικές κάρτες! Αρκετά όμως με αυτά, θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε άκρη με τα δείγματα που έχουμε στα χέρια μας, αλλά ποια είπαμε ότι είναι αυτά;

 

 

 

GPU Lineup Guide 1

 

 

GPU Lineup Guide 1

 

 

GTX 1060 GAMING X 6G
Σελίδα

gtx 1060, nvidia, graphics cards, msi, gpu, gaming x, review, παρουσίαση