360 Κάμερα για Android smartphones βγαίνει στο IndieGoGo!

Μια νέα καινοτομία ανοίγει τις πύλες της στη πλατφόρμα crowdfunding του IndieGoGo και θέλει να φέρει μια κάμερα 360 μοιρών στην Android συσκευή σας!

Όσο η τεχνολογία προχωρά δημιουργούνται και νέες ανάγκες. Μια από αυτές είναι και οι 360 φωτογραφίες που πλέον υποστηρίζονται και από πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης λόγω της περισσότερης πληροφορίας που ενσωματώνουν δίνοντας στον θεατή την ευκαιρία να δει σε κάθε πλευρά της σκηνής. Αυτό έχει εμπνεύσει τη δημιουργία αρκετά όμορφων τοπίων που έχουν παρθεί με επαγγελματικές κάμερες του είδους. 

Μια κινέζικη εταιρία αποκαλύπτει στο IndieGoGo τη δική της πρόταση που συνδέεται στο smartphone μέσω μια micro USB ή USB Type C και υπόσχεται να συλλάβει φωτογραφίες 360 μοιρών on the go! Το όνομά της, Insta360 και υποστηρίζει διάφορες δυνατότητες όπως live streaming σε υπηρεσίες βίντεο όπως το YouTube αλλά και πολλά άλλα social media. Η παρεχόμενη εφαρμογή για το Android προσφέρει βασικό editing των φωτογραφιών, δυνατότητα λήψης βίντεο/εικόνας καθώς και gallery απ' όπου μπορούμε να δούμε το υλικό. 

Ο αισθητήρας της έχει διάφραγμα F2.4 και ανάλυση βίντεο 2560x1280 (2K) στα 30FPS και 3008x1504 (3K) για φωτογραφίες. 

 

 

Πηγή.

android, gadget, indiegogo, 360 camera

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...