MSI Z370 Gaming Pro Carbon Review

MSI Z370 Gaming Pro Carbon AC Review

Σελίδα 1 από 3

Carbon εμφάνιση και Gaming χαρακτηριστικά φέρνει για τρίτη φορά φέτος η MSI!

 

 

 

 intro2

 

 

 

 

introduction

 

 

 

 

 

 

Οι Coffee Lake επεξεργαστές της Intel κυκλοφόρησαν και οι προτάσεις για μητρικές και gaming συστήματα με βάση τη νέα γενιά είναι πολλές, παρά το γεγονός ότι έχουμε μόνο το Z370 chipset διαθέσιμο για την ώρα μιας και η Intel λέγεται ότι θα προσθέσει κι άλλες επιλογές για πιο προσιτά συστήματα τον προσεχή Ιανουάριο. Η MSI παρουσίασε ένα πλήρες lineup των 300 Series μητρικών για το LGA 1151 socket (ναι το δεύτερης γενιάς) των Coffee Lake και η Z370 Gaming Pro Carbon είναι η νέα έκδοση που κουβαλάει στοιχεία από την Z270 εκδοχή της. Με τις όποιες βελτιώσεις φέρνει η νέα γενιά επεξεργαστών της Intel στην αγορά, η μητρική αποτελεί μια πρόταση για όσους θα τα δώσουν όλα για κάτι ποιοτικό με τη μια και δε θα ψαχτούν για τη πιο φθηνή μητρική που ίσως στη πορεία αποδειχθεί ελλιπής από πλευράς χαρακτηριστικών.

 

 428

 

 

Η μητρική που θα δούμε στη σημερινή παρουσίαση έρχεται με νέα εμφάνιση και στοιχεία που διατηρούνται από την προηγούμενη της σειράς, όπως οι carbon λεπτομέρειες στο PCB και η ουδέτερη αίσθηση που αφήνει με μερικές μόνο ασημί πινελιές. Η συγκεκριμένη έκδοση σε αντίθεση με τις άλλες της εταιρίας έρχεται και με WiFi AC, όπως δείχνει και η ονομασία της, ένα στοιχείο που αξιοποιείται ολοένα και περισσότερο από τα σύγχρονα PCs και σε αυτή τη περίπτωση δίνεται με τη μορφή μιας έξτρα κάρτας – αντάπτορα PCIe x1. Βέβαια εάν κάποιος δεν επιθυμεί να δώσει το ανάλογο αντίτιμο για την προθήκη WiFi μπορεί κάλλιστα να πάρει την απλή έκδοση της ίδιας μητρικής εξοικονομώντας χρήματα για κάποιο άλλο στοιχείο του build του. Το εξίσου σημαντικό είναι πως διαθέτει υπερπλήρη RGB φωτισμό, ενώ χάρη στο Mystic Light υποστηρίζει και πολλές άλλες συσκευές όπως ψύκτρες, αλλά και κάρτες γραφικών της εταιρίας.

 

 

428.

 

Στα παρελκόμενα βρίσκουμε, ένα High Bandwidth SLI bridge για κάρτες γραφικών της NVIDIA, ένα splitter για RGB LED ταινίες, το εκτενές manual, μερικά αυτοκόλλητα – markings για τα καλώδια και δύο θερμίστορ για να μετράμε δύο έξτρα θερμοκρασίες εντός του κουτιού. Οι θερμοκρασίες φυσικά μπορούν να είναι σε όποιο σημείο επιλέξουμε μέσα στο κουτί ενώ θα εμφανίζονται και μέσα από την παρεχόμενη εφαρμογή της εταιρίας Command Center.

 

 

428

 

 

 

 

 

Close Up
Σελίδα

msi, review, παρουσίαση, motherboard, μητρική , Z370 , gaming pro carbon

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...