GIGABYTE AORUS AX370 Gaming 5 Review

GIGABYTE AORUS AX370 Gaming 5 Review

Σελίδα 1 από 3

Η AORUS GA-AX370-Gaming 5 με τις λευκές λεπτομέρειες θέλει να στολίσει το επόμενο Ryzen build σου!

 

 

 

 intro aorus ax370 ryzen

 

 

 

 

introduction

 

 

 

 

 

Χτίζοντας το PC των ονείρων σου είναι μια διαδικασία που αν σου τύχει, σε γεμίζει με ευχαρίστηση καθώς και ανυπομονησία αφού το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις ολοκληρώνοντας το στήσιμο είναι να bootάρεις το σύστημα και να τρέξεις ένα από τα αγαπημένα σου games για να το λιώσεις. Η AMD έδωσε σίγουρα από τον Μάρτιο του 2017 την ευκαιρία σε περισσότερους να νιώσουν αυτό το συναίσθημα με τη κυκλοφορία των Ryzen, μιας γενιάς επεξεργαστών που έκανε τα 16 threads πιο προσιτά από ποτέ δείχνοντας το «πως γίνεται» στον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της, την Intel.

 

 10

 

 

 

10

 

Ένας χρόνος κοντεύει να συμπληρωθεί από τότε και οι επεξεργαστές της AMD έχουν κερδίσει ένα σημαντικό ποσοστό της αγοράς βάζοντας την AMD ξανά στον χάρτη των CPUs παγκοσμίως. Η AMD μόλις πριν λίγες ημέρες βλέποντας την απουσία των επεξεργαστών με ενσωματωμένα γραφικά στην πλατφόρμα του AM4 κυκλοφόρησε και επίσημα τους δύο πρώτους Ryzen 3 και 5 με ενσωματωμένα Vega γραφικά, δύο μοντέλα που χαρακτηρίζονται από τη χαμηλή κατανάλωση αλλά και το χαμηλό κόστος και προορίζονται για entry level συστήματα.

 

 

 

10

 

 

Παρά το ενδιαφέρον που έχουν προκαλέσει αυτοί οι επεξεργαστές αξίζει να σημειώσουμε πως δεν προτείνονται για χρήση με κάποια X370 μητρική λόγω του περιορισμένου διαύλου PCIe. Αμφότεροι έχουν x8 PCIe gen3 δίαυλο επικοινωνίας με κάρτες επέκτασης κάτι που αρκεί για την εγκατάσταση μιας και μόνο κάρτας γραφικών, αποτρέποντας την εγκατάσταση κάποιας άλλης συσκευής όπως M.2 λόγω χαμηλού bandwidth σε ένα από τα δύο υποσυστήματα. Έτσι η πλατφόρμα του AM4 ολοκληρώνεται με τη κυκλοφορία των APUs παρέχοντας έτσι πολλές επιλογές στους υποψήφιους αγοραστές. Η GIGABYTE με το φρέσκο AORUS brand έχει και αυτή ένα πλήρες portfolio μητρικών για την πλατφόρμα, ενώ μόλις πρόσφατα αναβάθμισε το BIOS δεκάδων μητρικών προετοιμάζοντάς τες για τη νέα γενιά. Αυτό ακριβώς κάνει και η GA-AX370-Gaming 5 της AORUS σειράς της GIGABYTE, που με τα ποιοτικά υλικά, τον πλήρη RGB φωτισμό και τα συνοδευτικά της θα δούμε στο σημερινό μας review.

 

 

10

Τα συνοδευτικά της είναι υπερπλήρη. Ανοίγοντας τη συσκευασία της βρίσκουμε εκτός από το εγχειρίδιο χρήσης, που συνιστάται να επισκεφθείτε εάν τυχόν συναντήσετε κάποιο πρόβλημα, τέσσερα SATA καλώδια, το G-Connect για εύκολη σύνδεση των καλωδίων του κουτιού στη μητρική δύο thermal probes που τοποθετούνται στις δύο θέσεις που διαθέτει η μητρική καθώς και ένα RGBW καλώδιο με πέντε συνδέσεις, +12, R, G, B και W που αναφέρεται στο αποκλειστικό λευκό LED για συμβατές λεντοταινίες. Στα αριστερά βρίσκουμε και τα χρωματιστά stickers που τοποθετούνται στα καλώδια ξεχωρίζοντάς τα σε ένα όχι και τόσο συμμαζεμένο εσωτερικό.

 

 

 

Close Up
Σελίδα

amd, gigabyte, review, usb 3.1, ryzen, x370, παρουσίαση, motherboard, μητρική , GA-AX370-Gaming 5, 2018