MSI MEG X570 Ace Motherboard Review

MSI MEG X570 Ace Motherboard Review

Σελίδα 1 από 3

Νέοι Ryzen 3000 σημαίνουν και νέες μητρικές και η MSI μας έστειλε τη MEG X570 Ace της, για να τη δοκιμάσουμε.
   

 

1a introduction

Ήδη από τις αρχές του μήνα είχαμε μια πρώτη επαφή με τις μητρικές της MSI, ακόμα και πριν την κυκλοφορία των Ryzen μέσα το συνέδριο της εταιρίας στη Ζιρόνα της Ισπανίας όπου και σημειώσαμε μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία για τη νέα γενιά μητρικών. Η μητρική που έχουμε στα χέρια μας είναι η MSI MEG X570 Ace και αυτή θα δούμε από κοντά στο σημερινό review, παρέα με τον δωδεκα-πύρηνο Ryzen 9 3900X της νέας γενιάς για να αξιολογήσουμε τα features της και φυσικά να δοκιμάσουμε το κύκλωμα τροφοδοσίας.

Η MEG X570 Ace είναι μια από τις πιο προσιτές MEG μητρικές της MSI και στέκεται κάτω ακριβώς από τις από τις GODLIKE και Creation στη λίστα αυτών με το X570 chipset.

Όπως γίνεται και αλλού και εδώ βλέπουμε ένα νέο σχεδιαστικό ‘ρεύμα’ από την MSI με στοιχεία που συναντάμε σε μερικές Z390 της. To κάλυμμα στο πίσω I/O αλλά και η ψύκτρα του chipset είναι σίγουρα μερικά στοιχεία που έχουν μεταφερθεί από την Intel οικογένεια μητρικών στο X570, και με τις απαιτήσεις σε ψύξη του νέου AMD chipset βλέπουμε την ενσωμάτωση ενός Frozr ανεμιστήρα ο οποίος θα φροντίσει για τη ψύξη και των τριών Gen 4 M.2 υποδοχών.

MSIMEGX570ACE1

Close Look
Σελίδα

gaming, msi, ryzen, παρουσίαση, motherboard, AMD Ryzen, 2019, μητρικες, x570, Ryzen 9 3900X, MEG X570 Ace

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...