HyperX Cloud Stinger Review: For the daily gamer

HyperX Cloud Stinger Review: For the daily gamer

Σελίδα 1 από 3

Η HyperX έχει την δική της λύση για τον καθημερινό gamer, με τα Cloud Stinger.

 

intro

 

 

intro

Όσοι είστε εφάμιλλοι με το HyperX brand, σίγουρα θα το έχετε συνδυάσει με την Kingston. Καθόλου λανθασμένα άλλωστε, καθώς το HyperX αποτελούσε εδώ και αρκετά χρόνια το υψηλών επιδόσεων hardware της εταιρίας, όπως οι μνήμες αλλά και οι SSDs. Δυο χρόνια πριν όμως, με την κυκλοφορία των HyperX Cloud, τα δεδομένα άλλαξαν και πλέον το HyperX brand ζει όλο αυτό το διάστημα ως μια αυτόνομη φίρμα με στόχο τα gaming περιφερειακά. 

Υπό αυτήν την ονομασία δεν άργησε να έρθει και η επέκταση. Τα Cloud II ήρθαν για να βελτιώσουν την ήδη πετυχημένη συνταγή των Cloud ακουστικών προσθέτοντας εικονικό 7.1 sourround ήχο, ενώ τα Cloud Revolver ήρθαν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τον πήχη. Όμως η εταιρία μας έδειξε την διάθεση πως έχει στόχο να καλύψει αρκετά από τα τμήματα της αγοράς. Σαν μια πρώτη κίνηση, τα Cloud Stinger φιλοδοξούν να κατακτήσουν το budget κοινό με μια άκρως δελεαστική πρόταση.

HyperX Cloud Stinger 2

Ανοίγοντας την συσκευασία βρεθήκαμε αντιμέτωποι με ένα αρκετά λιτό περιεχόμενο, που έχει στην διάθεση του τα απολύτως απαραίτητα: Ένα quick start guide με απλές οδηγίες για τον χειρισμό του headset, μια κάρτα καλωσορίσματος στην HyperX "οικογένεια",  καθώς και ένα audio jack splitter που δίνει την δυνατότητα για ξεχωριστά jacks για ακουστικά και μικρόφωνο.

HyperX Cloud Stinger 3

Κατά συνέπεια, αφαιρούμε το περιεχόμενο, και ξεκινάμε να το επεξεργαζόμαστε, για να δούμε τι νέο έχει να μας προσφέρει η λύση της HyperX.

HyperX Cloud Stinger 4

 

 

Πριν συνεχίσουμε, ας ρίξουμε μια ματιά στον πίνακα με τα αναλυτικά spec του headset.

HyperX Cloud Stinger
Earphone
Driver 50mm driver
Frequency Response 18~23000Hz
Impedance 30Ω
Sensitivities 102dB ± 3dB
Max Output Power 30mW / Max 500mW
Connector 3.5mm 4-pole gold-plated headphone jack
Microphone
Element Electret condenser
Pick-up Pattern Omni-Directional
Frequency Response 50~18,000Hz
Sensitivities -40 ± 3dB (0db = 1V/pa.1KHz)

 

Closer look
Σελίδα

hyperx, review, headset, cloud, over-ear, stinger

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...