Cooler Master MasterKeys Pro S White LED Review

Cooler Master MasterKeys Pro S White LED Review

Σελίδα 1 από 2

Στα χέρια μας έχουμε το MasterKeys Pro S της Cooler Master με τους μπλε μηχανικούς διακόπτες της Cherry MX!

 intro

 

 

intro

 

 

 


Η Cooler Master είχε μια τεράστια γκάμα προϊόντων με πολλά και διαφορετικά brand names, όμως με τόσο μεγάλη ποικιλία μόνο σύγχυση προκαλούσε στο αγοραστικό κοινό.Έπρεπε επειγόντως να γίνει ένα ξεκαθάρισμα. Αυτός είναι και ο λόγος που το Master brand έκανε την εμφάνιση του. MasterCase και MasterBox στα κουτιά, MasterAir στις ψύκτρες, MasterMouse στα ποντίκια. Και πολύ σωστά καταλάβατε, MasterKeys στα νέα της πληκτρολόγια.

 

Σήμερα έχουμε στα χέρια μας το MasterKeys Pro S μηχανικό πληκτρολόγιο το οποίο εφοδιάζεται με τους μπλε (και για πολλούς θορυβώδεις) διακόπτες της CherryMX!

MasterKeys Pro S 1

 

Το νέο σχήμα από την Cooler Master έχει ως στόχο να κάνει πολύ πιο ξεκάθαρο το line up της εταιρίας. MasterKeys Lite για τα mem-canical της εταιρίας, και MasterKeys Pro για τα μηχανικά.

 

MasterKeys Pro S 1

 

Και από κει και πέρα, η Cooler Master προσθέτει ένα ακόμα γράμμα για να διευκρινίσει και το μέγεθός του: L για τα πλήρη πληκτρολόγια, Μ και S για τις 2 παραλλαγές των 10-keyless πληκτρολογίων.

 

MasterKeys Pro S 1

Όλα τα πληκτρολόγια της εταιρίας μπορείτε να τα βρείτε τόσο σε RGB εκδοχή όσο και με λευκό φωτισμό, ανάλογα φυσικά με τα γούστα σας – αν και εννοείται ότι για τις RGB εκδόσεις το αντίτιμο είναι λίγο αυξημένο.

MasterKeys Pro S 1

 Αυτό που όμως θα έχετε παρατηρήσει ήδη και δη από τον τίτλο του σημερινού review, είναι πως το πληκτρολόγιο δεν είναι RGB. Έτσι στα χέρια μας έχουμε την έκδοση με το λευκό backlight που συνοδεύεται από τους μπλε μηχανικούς διακόπτες της Cherry MX.

 

MasterKeys Pro S 1

 

Τα συνοδευτικά είναι το κλασικό εργαλείο για την αφαίρεση των πλήκτρων και την αλλαγή τους με συμβατά τρίτων κατασκευαστών, καθώς και ένα braided USB καλώδιο.

 

MasterKeys Pro S 1

Σίγουρα όσοι έχετε ξαναχρησιμοποιήσει πληκτρολόγιο της εταιρίας, όπως κάνει ο γράφων, τότε θα σας είναι εύκολη η μετάβαση στο MasteKeys Pro S White!

 

MasterKeys Pro S 1

 Τα πλήκτρα στα "βελάκια" αλλάζουν τη ν ταχύτητα του οπίσθιου φωτισμού ενώ τα δεξιά/αριστερά πραγματοποιούν on the fly ρύθμιση του εφέ που χρησιμοποιείτε. Σημειώνεται ότι αυτό λειτουργεί και χωρίς την ανάγκη εγκατάστασης software από τη πλευρά του χρήστη, κάτι που γενικά είναι καλό.

 

MasterKeys Pro S 1

 Πλήθος από media shortcuts βρίσκονται στα γνωστά insert, delete, home, end, page up και page down. Για την ενεργοποίησή τους αρκεί το πάτημα του Fn.

MasterKeys Pro S 1

Αντίστοιχα υπάρχουν ρυθμιστικά για τον φωτισμό, και το mode και όπως στα περισσότερα πληκτρολόγια της Cooler Master, βρίσκονται σε παρόμοια θέση.

MasterKeys Pro S 1

Το key repeat πολλαπλασιάζει το πλήκτρο που θα πατήσετε με τον πολλαπλασιαστή!

MasterKeys Pro S 1

On the fly macro επιλογές δίνουν το παρόν ενώ μπορούν να ρυθμιστούν και από τη παρεχόμενη εφαρμογή.

MasterKeys Pro S 1

 Η μπλε διακόπτες της Cherry MX έχουν έντονο clicky ήχο και χρησιμοποιούνται από πολλούς. Ο υψηλός θόρυβος ίσως αποτρέψει μερικούς χρήστες που ψάχνουν την απόλυτη ησυχία στον χώρο

MasterKeys Pro S 1

 Το καλώδιο τοποθετείται και έχει κλίση 90 μοιρών. Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου το καλώδιο θα μπορεί να κρυφτεί στο κέντρο του γραφείου θα βολέψει, αλλά όχι σε όλες.

MasterKeys Pro S 1

Συνολικά το tenkeyless πληκτρολόγιο της Cooler Master είναι μικρό και έτσι μπορεί να μεταφερθεί και εύκολα.

MasterKeys Pro S 1

 

Μερικά από τα lighting modes του φωτίζουν και όσα πλήκτρα εσείς θέλετε.

 

 

Cooler Master MasterKeys Pro S

Type

Μηχανικό gaming πληκτρολόγιο

Cherry MX Blue διακόπτες

Υλικό κατασκευής

Πλαστικό

Χρώμα

Μαύρο

Μέγεθος

Tenkeyless (χωρίς Numpad)

LED Backlight

Λευκό

Μήκος καλωδίου

1,5 μέτρα

Εγγύηση

 

2 Χρόνια

 

 

 

User Experience
Σελίδα

gaming, cooler master, review, peripheral, παρουσίαση, mouse, δοκιμή, MasterKeys Pro S , White LED

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...