GIGABYTE AORUS Gaming Peripherals Review

GIGABYTE AORUS Gaming Peripherals Review

Σελίδα 1 από 4

Ένα ομοιόμορφο gaming setup με προϊόντα της GIGABYTE και τη στάμπα της AORUS. Τρία αναπόσπαστα περιφερειακά για κάθε gaming γραφείο.

 

 

 intro gbtperiph

 

 

1a introduction

 

 

 

 

Είναι γνωστό ότι ‘επικοινωνούμε’ με το PC μας χρησιμοποιώντας το πληκτρολόγιο και το ποντίκι. Είναι επίσης γνωστό ότι για τις gaming δραστηριότητες στον υπολογιστή, αυτά τα δύο περιφερειακά είναι αναγκαία, ειδικά όταν η playlist περιλαμβάνει τίτλους πρώτου προσώπου, εκεί όπου η ακρίβεια του ποντικιού κατά τη στόχευση αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του gamer. Αρκετές εταιρίες στον χώρο του hardware φαίνεται πως κοιτάζουν την gaming αγορά περιφερειακών παρουσιάζοντας προϊόντα που σχετίζονται με ότι βρίσκεται γύρω από τον υπολογιστή μας – και όχι μόνο μέσα του. Η GIGABYTE είναι μια από αυτές και έχει ήδη στη φαρέτρα της οθόνες, gaming ποντίκια και πληκτρολόγια αλλά και αναπαυτικές καρέκλες τις οποίες κυκλοφορεί κάτω από το brandname AORUS.

 

 

Σε αυτή τη παρουσίαση έχουμε μερικά από τα περιφερειακά της εταιρίας και στόχος μας είναι να τα συνδυάσουμε για το απόλυτο gaming setup. Στη παρουσίαση έχουμε το πληκτρολόγιο Force K85, το ποντίκι AORUS M3 και το μεγάλων διαστάσεων mousepad AMP900.

 

 

GIGAPERIPH62

 

 

GIGAPERIPH62

 

 

GIGAPERIPH62

 

 

GIGAPERIPH62

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Force K85 RGB
Σελίδα

gaming, gigabyte, keyboard, rgb, review, aorus, mechanical, red, mousepad, aorus m3, amp900, force k85, rgb fusion 2

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...