Οι Έξυπνες κάμερες της Logitech αναγνωρίζουν πρόσωπα!

Το brandame Logi της Logitech επιστρέφει με μια έξυπνη κάμερα για το σπίτι με δυνατότητα αναγνώρισης προσώπου που πηγάζει από το software τεχνητής νοημοσύνης της!

Η Logitech θέλει να πλαισιώσει το έξυπνο σπίτι με μια έξυπνη κάμερα! Η εταιρία που είναι γνωστή για τα περιφερειακά της έχει πραγματοποιήσει δυναμικό ξεκίνημα και στο smart home μέσω αρκετών προϊόντων, μεταξύ τους και η νέα κάμερα εσωτερικού χώρου Circle. Η κάμερα παίρνει το όνομά της από τη κυκλική σχεδίασή της ενώ καταγράφει μια ευρεία εικόνα 135 μοιρών σε ανάλυση 1080p. Στα specs της συναντάμε και δυνατότητα night vision που επιτρέπει εγγραφή ακόμη και στο απόλυτο σκοτάδι μέχρι και 4.5 μέτρα για απόλυτη ασφάλεια σε κλειστούς χώρους.

Η κάμερα είναι φορητή και επαναφορτιζόμενη ενώ συνδέεται μέσω WiFi στο δίκτυο για πρόσβαση από παντού και φέρει μικρόφωνο και ηχείο για συνομιλία με τα πρόσωπα του δωματίου. Η Logi προσφέρει μαζί και μια υπηρεσία streaming των δεδομένων αλλά και προσωρινή αποθήκευσης με ένα μικρό αντίτιμο που ξεκινά από τα 3 δολάρια για 15 ημέρες και τα 8 δολάρια για έναν μήνα. Διαφορετικά η δωρεάν έκδοση καλύπτει μια ημέρα. Σημειώνεται ότι κάποιος μπορεί να χρησιμοποιήσει πολλαπλές κάμερες στον ίδιο χώρο τις οποίες μπορεί να διαχειριστεί από το παρεχόμενο app για φορητές συσκευές ή μέσω του web based interface. 

 

Logitech Circle

 

 

 

 

Πηγή.

logitech, logi, circle, security camera

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...