CES 2017: Η Lenovo λανσάρει το δικό της Προσωπικό Βοηθό

Η εταιρία θέλοντας να βελτιώσει την καθημερινότητα των χρηστών συνεργάζεται με την Amazon και λανσάρει το δικό της προσωπικό βοηθό για το smart home στην έκθεση CES 2017.

Το όνομά του, Lenovo Smart Assistant και είναι ο νέος προσωπικός βοηθός της Lenovo που φέρει τη σφραγίδα της Alexa, της ψηφιακής βοηθού που έφερε στη ζωή η Amazon. Όπως και το (αντίστοιχων δυνατοτήτων) Echo, έτσι και το Smart Assistant της Lenovo, έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αναζητήσεις στο διαδίκτυο, να αναπαραγάγει μουσική, να δημιουργεί διάφορες λίστες αλλά και ραντεβού στο προσωπικό ημερολόγιό σας. 

Η Lenovo αναφέρει πως λόγω της cloud μορφής που έχει η Alexa έχει τη δυνατότητα να γίνεται καλύτερη με τη πάροδο του χρόνου ενώ θα μπορεί να επικοινωνεί και με συσκευές τρίτων κατασκευαστών, εντός του smart home, επεκτείνοντας πρακτικά τις δυνατότητες του έξυπνου σπιτιού. Αν και δεν έχουν αναφερθεί περισσότερα για τη συσκευή, θα κάνει την εμφάνισή της στην CES 2017 με τη κυκλοφορία της να αναμένεται εντός του 2017.

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

smart home, amazon, echo, Alexa , assistant

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...