Turn Touch - Το ξύλινο Smart Home Controller!

Κατά καιρούς το Kickstarter κρύβει πολλές εκπλήξεις και σίγουρα μια από αυτές είναι και το Turn Touch, ένα ξεχωριστό controller για όλες τις συνδεδεμένες συσκευές του σπιτιού.

Το Turn Touch είναι παράλληλα φτιαγμένο από μαόνι, ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον ξύλο για να δουλέψει κανείς, πόσο μάλλον όταν αυτό βρίσκεται μέσα στο σπίτι. Το συγκεκριμένο χειριστήριο δίνει πρόσβαση σε πλήθος συνδεδεμένων συσκευών όπως Hue lights, Sonos ηχεία, με το μόνο περιοριστικό πως λειτουργεί μόνο με iOS και macOS. Τη παράσταση κλέβει η σχεδίαση και η ποιότητα κατασκευής του όπου δένουν όμορφα με κάθε χώρο του σπιτιού, ένα must και ταυτόχρονα απάντηση στα ψυχρά συνήθως gadgets που έχουμε στο σπίτι μας.

 

 

Τα τέσσερα πλήκτρα μπορούν να δώσουν τέσσερις λειτουργίες σε τέσσερις εφαρμογές οπότε συνολικά με ένα Turn Touch μπορούμε να ελέγξουμε 16 επιλογές από 4 συσκευές του σπιτιού - ήδη σκεφτήκαμε πολλές όπως έλεγχο της μουσικής στο σπίτι και ρύθμιση των φώτων! Φυσικά το παρόν βρέθηκε στο Kickstarter όπου και κατάφερε να "αποφοιτήσει" έχοντας συμπληρώσει $38.000. Τέλος, οι πρώτες αποστολές στους backers θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο!

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smart home, gadget, kickstarter, Sonos, Turn Touch

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...