Η επερχόμενη Nest security camera θα καταγράφει 4K!

Φήμες θέλουν την Nest να κυκλοφορεί μια 4K κάμερα ασφαλείας η οποία θα μπορεί να σας δείχνει με μεγάλη λεπτομέρεια τι γίνεται στον ιδιωτικό σας χώρο.

Η Nest αποτελεί επί της ουσίας παράρτημα της Google μιας και από αυτή τροφοδοτείται στο μεγαλύτερο μέρος της. Οι 4K δυνατότητές του επερχόμενου μοντέλου είναι από τα σημαντικότερα στοιχεία που θα δούμε, αν και είναι κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα. Βέβαια, μπορεί ο αισθητήρας να είναι καθόλα ικανός, όμως το πρότυπο σύνδεσης WiFi στέκεται εμπόδιο και έτσι η μέγιστη καταγραφή θα γίνεται σε 1080p, το οποίο είναι επίσης αρκετά καλό σαν... εναλλακτική!

Από τη στιγμή βέβαια που η Nest θα κάνει τη κίνηση να κυκλοφορήσει μια τόσο ικανή κάμερα που στην ουσία θα υπολειτουργεί, περιμένουμε τη κυκλοφορία ίσως κάποιου firmware που θα προσθέτει την παραπάνω ρύθμιση σε συνδυασμό με κάποιον αλγόριθμο για ελαφριά, on the fly συμπίεση του βίντεο και αποστολή του με WiFi. Από πλευράς τιμής, οι πληροφορίες κοιτάζουν κοντά στα $300, αν και φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα.

 

 

 

 

 

 


Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

security, nest, security camera, 4k resoluton

venisk

Members
2017-05-25T06:52:41Z

Σχετικά με αυτό πήρα μια 15.8 φορές φτηνότερη 720p από το gearbest να δούμε αν κάνει δουλειά...

Farkadonitis

Members
2017-05-25T13:04:26Z

το Cloud τους ειναι φαρμακιο...

Screen-_Shot-2017-05-23-at-21.42.14.jpg

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...