Το Bixby ίσως βρεθεί στις smart συσκευές της Samsung

Μια φήμη που κυκλοφορεί ελεύθερη τις τελευταίες ώρες έχει να κάνει με τoν ψηφιακό βοηθό Bixby της Samsung και πως ίσως βρεθεί στις home συσκευές της εταιρίας με τη μορφή κάποιου speaker, α λα Amazon Echo.

Η αγορά είναι σίγουρα κλειστή και μόνο οι μεγάλοι παίκτες φαίνεται πως ελέγχουν την ανάπτυξη - και δεν είναι άλλοι από τους Google και Amazon. Βάζοντας τις Apple και Samsung στην εξίσωση τότε ίσως έχουμε ένα ανταγωνιστικό τοπίο στο οποίο όμως η Samsung δεν έχει το πάνω χέρι. Ήδη από το Galaxy S8, το πρώτο smartphone της εταιρίας που έφερε τον εν λόγω ψηφιακό βοηθό οι εντυπώσεις που άφησε ήταν ανάμεικτες, κυρίως λόγω της έλλειψης στοιχείων που είχε για την ώρα, κάνοντας λάθος ακόμα και σε απλές ερωτήσεις.

Η Apple από την άλλη θα λανσάρει την πρότασή της κάποια στιγμή μέσα στον Δεκέμβριο ενώ υπάρχουν και προτάσεις από την ανατολή, όπως το Alibaba που με τη βοήθεια της Line ετοιμάζουν ένα αντίστοιχο λανσάρισμα ενός προϊόντος για το έξυπνο σπίτι ίσως από το νέο έτος. Στην ίδια φάση βρίσκεται και η Microsoft αφού στα σκαριά έχει μια ολόκληρη οικογένεια προϊόντων που θα έχουν σαν βάση τα Windows 10.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

Samsung, smart home, amazon echo, Bixby

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...