Επιτραπέζιο smart πλυντήριο πιάτων από την Heatworks!

Μια ακόμη συσκευή για το smart home παρουσίασε φέτος η Heatworks στην CES 2018 έχοντας ως στόχο τη μείωση της κατανάλωσης του νερού.

Τα προϊόντα σχετικά με το smart home ήταν και αυτά στο επίκεντρο της CES 2018 και η Heatworks, εταιρία γνωστή για τις connected συσκευές της, παρουσίασε το επιτραπέζιο πλυντήριο πιάτων Tetra. Το Tetra μπορεί να ελεγχθεί και μέσω internet ενώ σε αντίθεση με τα παραδοσιακά πλυντήρια πιάτων, το Tetra δεν απαιτεί πολύπλοκες συνδέσεις των υδραυλικών οπότε μπορεί να τοποθετηθεί σε κάθε σχεδόν χώρο του σπιτιού.

Ο CEO και Ιδρυτής της εταιρίας Jerry Callahan αναφερόμενος στο Tetra είπε: "Οι μελέτες μας δείχνουν ότι το μέσο νοικοκυριό αποτελείται από 2.58 άτομα, τη στιγμή που ένα τυπικό πλυντήριο πιάτων έχει χώρο για 13 ή και περισσότερα άτομα... Αυτό κάνει τους ανθρώπους να πιστεύουν πως είτε θα πρέπει να πλύνουν με το χέρι τα λίγα άπλυτα πιάτα καταναλώνοντας μέχρι και 10 φορές περισσότερο νερό στη διάρκεια, ή να περιμένουν μέχρι να μαζευτούν μερικά για να τα πλύνουν όλα μαζί. Το Tetra έρχεται για να αλλάξει αυτή τη λογική."

Βάζοντας το σενάριο ενός σπιτιού δύο ατόμων, η εταιρία λέει πως ενδέχεται να εξοικονομήσει 5500 λίτρα νερού τον χρόνο! Στο Tetra ο χρήστης επιλέγει πόσο νερό θα βάλει οπότε έχει πάντα τον έλεγχο της ποσότητας (περίπου 2 λίτρα ανά πλύση των 10 λεπτών). Το μικρό μέγεθός του έχει χώρο για δύο μεγάλα πιάτα μαζί με ένα μπόλ και μερικά ποτήρια νερού, ενώ εναλλακτικά μπορεί να γεμίσει με (10) πιάτα ή με (12) μικρά ποτήρια. Τέλος, η Heatworks θα κυκλοφορήσει προς το τέλος του 2018 με τιμή κάτω των $300.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smart home, connected, CES 2018, Heatworks , Tetra, πλυντήριο, dishwasher

Farkadonitis

Members
2018-01-16T14:03:55Z

 οτι πρεπει για εργενιδες

stavros

Members
2018-01-16T14:10:13Z

Καλή φάση η απεξάρτηση από το δίκτυο ύδρευσης, άρα και δυνατότητα μεταφοράς του (π.χ. διακοπές στο εξοχικό, τροχόσπιτα, κ.α.). Ενδιαφέρον και η εξοικονόμηση νερού αν και νομίζω πως το συγκρίνει με πλύσιμο στο χέρι και όχι με συμβατικά πλυντήρια.

 

2 minutes ago, Dimitrios1971 said:

 οτι πρεπει για εργενιδες

Για τους εργένηδες υπάρχουν και τα μικρά για 4 σερβίτσια και μάλιστα στη μισή τιμή. Τι μόνο εσύ και η γκόμενα θα τρώτε, δεν θα έρθουν και οι φίλοι σου ?

 

 

 

Farkadonitis

Members
2018-01-16T14:13:20Z

τους φιλους θα τους βγαζουμε εξω στην παράγκα.

stavros

Members
2018-01-16T14:16:26Z

Μονοφαγααααααααά

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...