Το έξυπνο connected router της ASUS κυκλοφορεί!

Η ASUS αποκάλυψε το νέο της έξυπνο router της Blue Cave το οποίο χαρακτηρίζεται από την εκκεντρική του εμφάνιση καθώς και από τα πλούσια features του.

Σε μια πρώτη ματιά το router της ASUS διαθέτει τα αναμενόμενα από πλευράς θυρών και χαρακτηριστικών όμως εκεί που ξεχωρίζει είναι στο integration σε ένα smart home μέσω τεχνολογιών της Intel. Μάλιστα διαθέτει και δικό του app για απομακρυσμένο έλεγχο σε Android και iOS συσκευές. Εξίσου σημαντικό feature του είναι και η ενσωμάτωση του IoT εφαρμογών όπως της ψηφιακής βοηθού Alexa της Amazon αλλά και συνταγών από το IFTTT. Έτσι ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει χιλιάδες συνδυασμούς λειτουργιών που θα πραγματοποιούνται αυτόματα από το router όπως την απενεργοποίηση του WiFi την ώρα του φαγητού ή ειδοποιώντας μας με email εάν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ήρθε στο σπίτι μας.

Η πινελιά της ASUS βέβαια συναντάται και στην εξωτερική εμφάνιση του router από το οποίο παίρνει και την ονομασία του. Η τετράγωνη κατασκευή διαθέτει μια κυκλική τρύπα στη μέση η οποία έχει κυανό χρώμα ενώ το πίσω μέρος είναι πορώδες κάτι που χρησιμεύει στην ψύξη του εσωτερικού του. Το Blue Cave router ξεκινά από σήμερα να κυκλοφορεί με προτεινόμενη τιμή $179.99 USD.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

smart home, ASUS , gadget, router, IFTTT, blue cave, amazon alexa

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...