Far Cry New Dawn Performance Overview

Far Cry New Dawn Performance Overview

Σελίδα 1 από 4

Βλέπουμε τις επιδόσεις του hardware που έχουμε στη διάθεσή μας, στο νέο παιχνίδι Far Cry New Dawn της Ubisoft.

 

fcndintro

 

 

Η Ubisoft έχει κυκλοφορήσει πλήθος νέων παιχνιδιών και ένα από αυτά ήταν σίγουρα το Far Cry New Dawn. Συνεχίζοντας την ιστορία του από το 5 και έχοντας στο επίκεντρο την Hope County, το New Dawn ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο και είναι παράλληλα ένα game που δεν περιλαμβάνει αριθμό στην ονομασία του, κάτι που έγινε με το Primal – και θα λέγαμε ότι η εταιρία το κατατάσσει σε μια ξεχωριστή κατηγορία, εκεί όπου ζει μόνο του. Το παιχνίδι αν και συνδέεται άρρητα με το 5 μπορεί να το απολαύσει και ένας που δεν είχε επαφή με το πιο πρόσφατο παιχνίδι της σειράς ακολουθώντας τον χαρακτήρα σε ένα post apocalyptic περιβάλλον.

 

Προσοχή, η συνέχεια περιλαμβάνει spoilers από το Far Cry 5. Εάν επιθυμείτε να δείτε μόνο το performance overview, περάστε στο επόμενο κεφάλαιο όπου αναφέρουμε τα συστήματα των δοκιμών και τις επιδόσεις του game μαζί με μια ανάλυση για τα quality options καθώς και τις προτάσεις μας για συνδυασμούς hardware, ούτως ώστε να απολαύσετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία με το νέο Far Cry.

 

 

far cry new dawn twins banner

 

 

 

Test Setup

Το συγκεκριμένο παιχνίδι το δοκιμάσαμε σε μερικές πρόσφατες κάρτες γραφικών της NVIDIA, όπως την RTX 2060, την 2080 και την 2080 Ti και τρέξαμε τον τίτλο στην ανάλυση των 3840 x 2160 pixels που φαίνεται ιδανική για το παραπάνω hardware ενώ κερδίζει συνεχώς έδαφος. Παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι υποστηρίζει Rapid Packed Math, δεν είχαμε καμία AMD GPU στη κατοχή μας για να μετρήσουμε τις επιδόσεις της AMD στον νέο τίτλο. 'Κρυφοκοιτάζοντας' αντίστοιχα overviews αξίζει να αναφέρουμε πως η AMD είναι αρκετά ανταγωνιστική λόγω αυτού και έτσι η Vega 64 κοντράρει την 2070 της NVIDIA σε αναλύσεις άνω των 1440p.

 

Στο επίκεντρο της πλατφόρμας έχουμε τον Ryzen 7 1800X χρονισμένο στα 3.9GHz με 16GB RAM στα 3200MHz και τους πιο πρόσφατους drivers τόσο στη πλατφόρμα όσο και στις GPUs (419.17 για τις NVIDIA και Adrenalin 2019 Edition 19.2.3 Optional για τις AMD) για ομαλότερα αποτελέσματα. Η Intel πλατφόρμα μας αποτελείται από έναν Core i7 6700K στα 4.5GHz και τις ίδιες μνήμες, Trident-Z στα 3200MHz.

 

 

 

 

Quality Settings
Σελίδα

gaming, performance, windows 10, Intel Core i7, pc platform, AMD Ryzen, 2019, far cry new dawn

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...