Deepcool Matrexx 70 Case & Castle 240 RGB Cooler Review

Deepcool Matrexx 70 Case & Castle 240 RGB Cooler Review

Σελίδα 1 από 5

Το Matrexx 70 και η Castle 240 RGB είναι τα νεότερα μοντέλα της εταιρίας και με αυτά στήνουμε ένα υπερ-πλήρες σύστημα.
 
 
 

 intro

 

 

 

intro

 

 

 

 

Η Deepcool επανέρχεται και μας έδωσε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά από τα νέα της προϊόντα, το καινούριο της κουτί Matrexx 70, την υδρόψυξη με το ψυγείο των 240mm Castle 240 RGB καθώς και τους φουτουριστικούς αλλά αρκετά εντυπωσιακούς frameless ανεμιστήρες MF120S, τους οποίους θα τους τοποθετήσουμε στο Matrexx για να δούμε το εφέ τους στην πρόσοψη και στο πίσω μέρος.

 

Η αλήθεια είναι πως η Deepcool στην ελληνική αγορά παίρνει τις περισσότερες φορές δευτερεύοντα χαρακτήρα στις build lists των χρηστών για διάφορους λόγους, τόσο διαθεσιμότητας όσο και ποιότητας κατασκευής, όμως υπάρχουν και εξαιρέσεις – και μέχρι έναν βαθμό θα τις δούμε και σήμερα. Η Deepcool μας προσέγγισε για ακόμη μια φορά, με στόχο να μας δείξει μερικά από τα νέα της προϊόντα, το midi κουτί με τα άφθονα tempered glasses Matrexx 70 και την υδρόψυξη της σειράς Castle με το ψυγείο των 240mm.

 

 

 

 

 

 

 DeepcoolMatrexx1

 

MatrexxCASE1

 

DeepcoolMatrexx1

 

DeepcoolMatrexx1

 

 

 

 



 

Matrexx 70 Case
Σελίδα

build, aorus, DeepCool , frameless, cooling, fans, 9900k, Radeon VII, aRGB , pc case, matrexx 70, castle 240 rgb, watercooler, MF120S

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...