• Xiaomi Mi Band 2 wearable Review

  Xiaomi Mi Band 2 wearable Review

 • Cooler Master MasterMouse S & Lite S Review + Giveaway

  Cooler Master MasterMouse S & Lite S Review + Giveaway

 • Deepcool Assassin II CPU Cooler Review

  Deepcool Assassin II CPU Cooler Review

 • Deepcool Dukase V2 Case Review + Giveaway

  Deepcool Dukase V2 Case Review + Giveaway

 • Deepcool Captain 240 EX Liquid Cooler Review

  Deepcool Captain 240 EX Liquid Cooler Review

 • Το νέο Power Bank της Razer έχει χωρητικότητα 12,800mAh

  Το νέο Power Bank της Razer έχει χωρητικότητα 12,800mAh

 • Turn Touch - Το ξύλινο Smart Home Controller!

  Turn Touch - Το ξύλινο Smart Home Controller!

 • Το Android Wear 2.0 της TAG Heuer σύντομα στην αγορά!

  Το Android Wear 2.0 της TAG Heuer σύντομα στην αγορά!

 • Guide: ASUS Z170 Overclocking

  Guide: ASUS Z170 Overclocking

 • Guide: ASUS Z170 BIOS Walkthrough

  Guide: ASUS Z170 BIOS Walkthrough

 • Guide: ASRock Z170 Overclocking

  Guide: ASRock Z170 Overclocking

 • Guide: ASRock Z170 BIOS Walkthrough

  Guide: ASRock Z170 BIOS Walkthrough

 • Editorial: Εισαγωγή στο Overclocking

  Editorial: Εισαγωγή στο Overclocking

 • Featured Build: 'CNCed' Raijintek Styx!

  Featured Build: 'CNCed' Raijintek Styx!

 • Featured Build: Stranger Mod

  Featured Build: Stranger Mod

 • Featured Build: LaFerrari

  Featured Build: LaFerrari

 • AMD Ryzen Overclocking μέσω του Ryzen Master utility

  AMD Ryzen Overclocking μέσω του Ryzen Master utility

 • Οι AMD Ryzen 5 CPUs αναμένονται μέχρι τον Ιούνιο

  Οι AMD Ryzen 5 CPUs αναμένονται μέχρι τον Ιούνιο

 • Η Sony κυκλοφόρησε τη ταχύτερη SD Card του κόσμου!

  Η Sony κυκλοφόρησε τη ταχύτερη SD Card του κόσμου!

MSI RX 470 Gaming X 8G Review

MSI RX 470 Gaming X 8G Review: Getting the most out of it

Θεωρώ δεδομένο πλέον πως η MSI αναγνωρίζει την Gaming X σειρά της ως αρκετά πετυχημένη. Μπορεί να μην αποτελεί την τελική επιλογή όλων των αγοραστών, σίγουρα όμως πριν κατασταλάξει κανείς στην αγορά του, το browser history του θα έχει αρκετά links από reviews των Gaming X καρτών της MSI.

Διαβάστε περισσότερα...

ASUS Strix GTX 1070 Review: Personalize it

ASUS Strix GTX 1070 Review: Personalize it

Οι νέες κυκλοφορίες από nVidia και AMD είναι ευκαιρία για τους κατασκευαστές να παραδώσουν φρέσκα προϊόντα στην αγορά. Η Pascal αρχιτεκτονική ήταν αυτή που πρώτη άνοιξε τον "καταιγισμό" των νέων καρτών γραφικών, με την GTX 1080 να κάνει την αρχή και την GTX 1070 να ακολουθεί. Όσον αφορά τη δεύτερη, η μικρότερη εκδοχή του GP104 αποτελεί τον στόχο της nVidia για την κατάκτηση της high-end αγοράς, προσφέροντας all around επιδόσεις σε αναλύσεις μεγαλύτερες των 1440p, αλλά και πολλά υποσχόμενες VR εμπειρίες.

Διαβάστε περισσότερα...

MSI GTX 1060 Gaming X 6G Review: Can it get better?

MSI GTX 1060 Gaming X 6G Review: Can it get better?

Μετά την αρχική κυκλοφορία της GTX 1080 και αργότερα της GTX 1070 από την NVIDIA, ήρθε η σειρά για το τρίτο κατά σειρά μοντέλο το οποίο πρόκειται να απασχολήσει ιδίως όσους έχουν μικρότερες απαιτήσεις με την πιο προσιτή τιμή του, και η οποία επιθυμεί να βρεθεί νικήτρια στη μάχη με την RX 480 του "κόκκινου" στρατοπέδου. Η αρκετά ταχεία απάντηση της NVIDIA έγινε με τέτοιο τρόπο ώστε να αποσπάσει όσο το δυνατόν το ενδιαφέρον από την πιο πρόσφατη υλοποίηση της AMD ελπίζοντας να τη ξεπεράσει, κάτι που θα δούμε μαζί σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα...

nVidia GeForce GTX 1060 Founders Edition Review: nVidia's response

nVidia GeForce GTX 1060 Founders Edition Review: nVidia's response

Βρισκόμαστε λίγα λεπτά μετά την επίσημη κυκλοφορία της GeForce GTX 1060 στην αγορά, μιας κάρτας γραφικών που έρχεται για να καλύψει την mainstream αγορά καταναλωτών και ιδίως όσων έχουν μετρημένες απαιτήσεις. Η αρκετά ταχεία απάντηση της NVIDIA έγινε κατά τέτοιο τρόπο ώστε να αποσπάσει όσο το δυνατόν το ενδιαφέρον από την πιο πρόσφατη υλοποίηση της AMD ελπίζοντας να τη ξεπεράσει, κάτι που θα δούμε μαζί σήμερα. Η NVIDIA μάλιστα θα διαθέσει τη συγκεκριμένη και με το Founders Edition σύστημα ψύξης της, το οποίο όμως ξεφεύγει σχεδιαστικά από τις μεγαλύτερες "αδελφές" της.

Διαβάστε περισσότερα...

2 x AMD RX 480 8GB CrossFire Performance: Worth it?

2 x AMD RX 480 8GB CrossFire Performance: Worth it?

Μια από τις "επίμαχες" συζητήσεις μεταξύ των PC enthusiasts είναι το κατά πόσο αξίζει η χρήση περισσότερων από 2 GPUs στο σύστημά μας. Μέχρι και το DX 11, η κατάσταση για τα multi-GPU configurations ήταν ένα "θολό τοπίο", καθότι κατά ένα μεγάλο ποσοστό η αξιοποίηση του βασιζόταν περισσότερο στους developers του εκάστοτε τίτλου, και έπειτα στον κατασκευαστή (nVidia και AMD) ώστε να προσθέσει στα profiles του οδηγού την υποστήριξη για τον τίτλο.

Διαβάστε περισσότερα...

AMD RX 480 8GB Review: The mainstream king?

AMD RX 480 8GB Review: The mainstream king?

Τα 28nm ολοκλήρωσης στους πυρήνες των καρτών γραφικών αποτελούν επισήμως παρελθόν, και το Πλαίσιο σε συνεργασία με την AMD - τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ - φρόντισαν για την διάθεση της RX480 στο εργαστήριο μας, έτσι ώστε να το διαπιστώσουμε από πρώτο χέρι. Αφήνουμε τον πρόλογο, για να περάσουμε στην ουσία.

Διαβάστε περισσότερα...

MSI GTX 1070 Gaming X 8G Review: Play hard, stay silent

MSI GTX 1070 Gaming X 8G Review: Play hard, stay silent

Η "next-gen" σειρές καρτών γραφικών αρχίζουν σιγά σιγά να γεμίζουν τα ράφια της αγοράς. Από μεριάς nVidia, η νέα αρχιτεκτονική ακούει στο όνομα Pascal, και συνδυάζεται με την μικρότερη κατασκευαστική κλίμακα των 16nm. Νέες τεχνολογίες, πολλά υποσχόμενες επιδόσεις! Μετά την αρχική κυκλοφορία της GTX 1080, ήρθε η σειρά για το δεύτερο κατά σειρά μοντέλο το οποίο πρόκειται να απασχολήσει περισσότερο το gaming κοινό με την πιο προσιτή τιμή του.

Διαβάστε περισσότερα...

ASUS Radeon R7 370 Strix Review: Targeting the budget gamer

ASUS Radeon R7 370 Strix Review: Targeting the budget gamer

Στον χώρο των mainstream GPUs τα πράγματα αναμένεται να αλλάξουν δραματικά, και αρκετά σύντομα με τον ερχομό τόσο των Polaris από την AMD όσο και της 10ης γενιάς καρτών γραφικών εκ μέρους της nVidia. Έως τότε όμως, τα 28nm θα συνεχίσουν να υπάρχουν για λίγο καιρό στην αγορά, και δεν θα πρέπει να αμελούμε τις λύσεις που προσφέρονται στην entry level και mainstream κατηγορία, ειδικά αν οι λύσεις αυτές έχουν μια λογική ανταπόκριση στην τιμή την οποία προσφέρονται.

Διαβάστε περισσότερα...

ASUS GTX 950 Strix Review: The power of Strix

ASUS GTX 950 Strix Review: The power of Strix

Με τις τρέχουσες εξελίξεις στην αγορά καρτών γραφικών και την κυκλοφορία της 10ης γενιάς από την NVIDIA, η προηγούμενης γενιάς κάρτες (900 Series) βρίσκουν ακόμα εφαρμογή κυρίως σε mainstream συστήματα - έως την ολοκλήρωση του νέου line-up της πράσινης φυσικά.

Διαβάστε περισσότερα...

MSI GTX 1080 Gaming X 8G Review: Improving the GTX 1080

MSI GTX 1080 Gaming X 8G Review: Improving the GTX 1080

Η επίσημη κυκλοφορία της GTX 1080 περιορίστηκε αρχικά μόνο στην Founders Edition, την εργοστασιακή υλοποίηση της nVidia όσον αφορά τον νέο της πυρήνα. Η κυκλοφορία των GPUs που χρησιμοποιούν την Pascal αρχιτεκτονική σήμανε και την έναρξη της νέας γενιάς καρτών γραφικών, που στοχεύουν σε ακόμα υψηλότερες επιδόσεις, 4Κ και VR δυνατότητες καθώς και ακόμα υψηλότερη αποτελεσματικότητα στην διαχείριση ενέργειας.

Διαβάστε περισσότερα...

nVidia GeForce GTX 1080 Founders Edition Review: The new King

nVidia GeForce GTX 1080 Founders Edition Review: The new King

Στον χώρο της τεχνολογίας οι αριθμοί είχαν πάντα τον πρώτο λόγο. Με την εμμονική ενασχόληση μας με τους υπολογιστές δε, κάποιοι συγκεκριμένοι αριθμοί κατέληξαν χωρίς καν επιπλέον συμφραζόμενα να μας παραπέμπουν σε πολύ συγκεκριμένες τεχνολογίες ή προϊόντα. Έτσι ενώ ο αριθμός 1332 ή ο 1334 δεν σημαίνουν τίποτα για έναν enthusiast, ο ενδιάμεσος ακέραιος παραπέμπει εύκολα σε συχνότητα μνημών. Άλλο παράδειγμα, οι δυνάμεις του 2, όπου κάθε χρήστης που σέβεται τον εαυτό του, αναγνωρίζει τουλάχιστον μέχρι και την 8η δύναμη του 2, ανάμεσα σε άλλους τυχαίους αριθμούς. Έτσι, θα τολμούσαμε να πούμε ότι κάποιοι συγκεκριμένοι αριθμοί είναι στην συνδεδεμένοι στην συνείδησή μας από συγκεκριμένες έννοιες και ως εκ τούτου οι εταιρίες αποφεύγουν εν γένει να τους χρησιμοποιήσουν σε ονόματα συσκευών, έτσι ώστε να μην προκαλούν σύγχυση στο καταναλωτικό κοινό.

Διαβάστε περισσότερα...

AMD Radeon Pro Duo Review: Building the most powerful GPU

AMD Radeon Pro Duo Review: Building the most powerful GPU

Πάντα οι νέες τεχνολογίες και οι δυνατότερες αρχιτεκτονικές αποτελούν το αντικείμενο προσμονής για τις νέες κυκλοφορίες. Παρόμοιο όμως ενδιαφέρον υπάρχει και από πλευράς των διπύρηνων καρτών γραφικών, των καρτών που πάνω στο ίδιο PCB έχουν την δυνατότητα να στεγάσουν δύο επεξεργαστικές μονάδες - και ο λόγος του ενδιαφέροντος είναι φυσικά η "ωμή" επεξεργαστική δύναμη που μπορούν να προσφέρουν αυτές οι κάρτες, καθώς αποτελούν το κορυφαίο επίτευγμα για κάθε εταιρία.

Διαβάστε περισσότερα...

2 x MSI GTX 970 Gaming 4G: SLI Analyzed

2 x MSI GTX 970 Gaming 4G: SLI Analyzed

Τα dual GPU συστήματα είναι πάντα μια πιο... γοητευτική λύση. Η ύπαρξη παραπάνω από μιας κάρτας γραφικών σε οποιοδήποτε σύστημα προϋποθέτει ένα PC με αρκετή υπολογιστική δύναμη στον τομέα των γραφικών. Αν και οι τεχνολογίες dual GPU είναι μαζί μας για σχεδόν 15 χρόνια, πάντα υπάρχει η αμφιβολία για το κατά πόσο αξίζει ο..."κόπος" για την προσθήκη μιας δεύτερης κάρτας γραφικών.

Διαβάστε περισσότερα...

 • 1
 • 2

OC on first boot

 • Follow us on