Τα έξυπνα ακουστικά Vinci φέρνουν την επανάσταση στο χώρο

Τα ασύρματα ακουστικά δηλώνουν πως "μπορούν να σας καταλάβουν" μιας και ενσωματώνουν έναν ψηφιακό βοηθό ανάλογο με τα Siri και Google Assistant!

Το ζευγάρι έχει ήδη κάνει την εμφάνισή του στο Kickstarter απ' όπου όχι μόνο κατάφερε τον στόχο του συμπληρώνοντας τα $50.000 που απαιτούνται για να μπουν σε παραγωγή, αλλά το ξεπέρασαν κατά τέσσερις ολόκληρες φορές κάτι που υποδηλώνει το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού. Το σημαντικότερο όλων είναι πως δεν απαιτούν τη χρήση smartphone κάτι που θα μπορούσαμε να πούμε μονολεκτικά ως "αυτόνομα" ενώ μπορούν να πραγματοποιήσουν και άλλες λειτουργίες όπως εγγραφή ήχου, αλλά και παρουσίαση ζωτικών πληροφοριών!

Η εταιρία υπόσχεται επίσης υψηλή κορυφαία ποιότητα ήχου, noise cancellation και λειτουργίες που εμπίπτουν σε υπολογιστή και όχι σε ένα απλό ζευγάρι ακουστικών. Τα ακουστικά τρέχουν αυτό που η Inspero Inc. ονομάζει Vinci Voice OS το οποίο ενσωματώνει τη τεχνολογία ψηφιακής βοήθειας Vinci, παραπλήσια με το Siri της Apple και τον Assistant της Google. Τα ακουστικά ενσωματώνουν και μνήμη 16GB ή 32GB και επιτρέπουν την αποθήκευση μουσικών κομματιών απευθείας εκεί. Αξίζει να σημειώσουμε πως μπορούν να stream-άρουν περιεχόμενο και από υπηρεσίες όπως οι: Spotify, Amazon Music και το SoundCloud.

 

 

 

 

Πηγή.

gadget, smart headphones, headphones, vinci, Vinci Voice OS

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...