Οι νέες GSkill μνήμες σπάνε τα ρεκόρ συχνότητας στα 6.6GHz!

Με την έλευση των πρώτων 10ης γενιάς επεξεργαστών της Intel στην αγορά, η GSkill ανακοίνωσε νέα high end memory kits που ήδη σπάνε τα διεθνή ρεκόρ.

intel, gskill, ddr4, overclocking, comet lake, 6666MHz, 5000mhz kit

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Updated: Κατασκευαστές θέλουν να γίνει η Computex, αργότερα

Με τη περίπτωση του κορονοιού τις τελευταίες εβδομάδες να γίνεται όλο και πιο σοβαρή, η Computex κινδυνεύει με 'αποκλεισμό'.

PC Hardware, computex, taiwan, 2020, coronavirus, κορονοιός, TAITRA , computex 40th

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Google ακύρωσε το I/O event, φόβος και για την E3 2020

Σε ενημερωτικό email προς τα μέσα η Google ανακοίνωσε πως δε θα πραγματοποιήσει το I/O event ενώ οι διοργανωτές της E3 βρίσκονται και αυτοί σε δίλημμα.

android, los angeles, cancelled, gdc 2020, E3 2020 , i/o event

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

5 Παγκόσμια Overclocking ρεκόρ σπάει ο AMD Ryzen Threadripper 3990X

Ο 64 πύρηνος επεξεργαστής της AMD που μόλις άνοιξε τα φτερά του κατάφερε ήδη να σπάσει αρκετά παγκόσμια ρεκόρ με τον αριθμό των πυρήνων του.

amd, overclocking, hwbot, ln2, Cinebench R20 , Ryzen Threadripper 3990X, ASRock TRX40 Taichi , subzero

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Overclocker έβαλε μνήμες 16Gbps στην RTX 2080 Ti

Το Βραζιλιάνικο site TechLab με τον γνωστό στην overclocking σκηνή Ronaldo ξεκόλλησε μνήμες από μια 2080 Super και τις 'κόλλησε' επάνω σε μια Hall of Fame της GALAX.

nvidia, gpu, memory, overclocking, GALAX, hall of fame, extreme, Turing , 2080 super, rtx 2080 ti super, TechLab , 17.2Gbps , soldering

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Σπάει ρεκόρ overclock ο Ryzen Threadripper 3970X

Σπάει τα 5.75GHz με ψύξη υγρού αζώτου ο νέος 32-πυρήνων επεξεργαστής της AMD και ήδη τα πρώτα αποτελέσματα μαζί με του 'δικού' μας OGS ανεβαίνουν.

amd, overclocking, ln2, liquid nitrogen, ryzen 2, OGS, ZENITH II EXTREME, Ryzen Threadripper 3970X

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ryzen 9 3950X χτυπάει τα 6GHz με υγρό άζωτο

Ήδη πριν την επίσημη διάθεση του επεξεργαστή στην αγορά οι overclockers δοκιμάζουν τις δυνατότητες του CPU σε υγρό άζωτο με ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

overclocking, ln2, liquid nitrogen, 6ghz, ryzen 3000 series, Ryzen 9 3950X, ASUS ROG Crosshair VIII Impact, MSI X570 Godlike

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι OGS ξανά στη κορυφή με memory frequency world record 6GHz!

Δε πέρασαν παρά μόλις λίγοι μήνες από το προηγούμενο ρεκόρ τους και επιστρέφουν με τις ίδιες Ballistix μνήμες της Crucial/Micron.

overclocking, micron, Crucial, ballistix, ln2, liquid nitrogen, OGS, extreme, Ryzen 5 3600X, Overclocked Gaming Systems, memory slots

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το HWBOT αφαιρεί αποτελέσματα των Ryzen 3000 λόγω clock bug

Τα νέα για τους OverClockers δεν είναι τόσο ευχάριστα καθώς το HWBOT.org, η μεγαλύτερη βάση δεδομένων σε benchmark scores, αποφάσισε την ακύρωση αρκετών αποτελεσμάτων με Windows 8 και 10 σε πλατφόρμες με μεταβλητό ρολόι (base clock).

amd, ryzen 3000 series, clock bug, rtc clock

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Radeon RX 5700 'ξεκλειδώνουν' εύκολα χάρη σε νέο mod

Το Γερμανικό Tom's Hardware ανάρτησε ένα άρθρο μαζί με registry settings για να ξεκλειδώσουμε ακόμα υψηλότερες επιδόσεις από τις νέες Navi GPUs.

amd, mod, overclocking, tablet , tablets, POWERPLAY , voltage, Radeon RX 5700, radeon rx 5700 xt, navi gpu, registry tweaks

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Ο Ryzen 9 3950X τρέχει στα 5GHz με ψύξη υγρού αζώτου

Extreme overclockers πήραν ήδη στα χέρια τους τον νέο επεξεργαστή της AMD και κατάφεραν να σπάσουν αρκετές πρωτιές σε διάφορα μετροπρογράμματα.

amd, overclocking, extreme overclockers, ln2, Cinebench, extreme, Cinebench R15

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ