Το Kingdom Come Deliverance δωρεάν στο Epic Games store

Η Epic Games δίνει περισσότερα δημοφιλή παιχνίδια εντελώς δωρεάν για μερικές ημέρες στη πλατφόρμα της και το νεότερο είναι το RPG Kingdom Come Deliverance.

Ο τίτλος που ακούστηκε αρκετά στον χώρο των RPG μέσα στο 2018 ήταν σίγουρα το Kingdom Come Deliverance φέρνοντας αρκετούς από τον κόσμο του Skyrim και άλλων αντίστοιχων open world RPG παιχνιδιών στον δικό του. Το σημαντικό στοιχείο του είναι η μοναδικότητα με την οποία μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις αποστολές ενώ η κάθε μας κουβέντα με σημαντικά και μη NPCs μπορεί να επηρεάσει τον ρου της ιστορίας μας. Το παιχνίδι δίνεται από τη Deep Silver, εταιρία που ευθύνεται για τη κυκλοφορία άλλων μεγάλων franchise όπως της σειράς παιχνιδιών Metro και η Epic Games το δίνει δωρεάν έως τις 20 Φεβρουαρίου σε όλους όσους έχουν λογαριασμό στο Store.

Η ερχόμενη εβδομάδα είναι εξίσου ενδιαφέρουσα αφού η Epic Games έχει ήδη ανακοινώσει το επόμενο παιχνίδι που θα διαθέσει δωρεάν - και δεν είναι άλλο από το Assassin's Creed Syndicate, ένας τίτλος που ήρθε στην αγορά το 2015 από τη Ubisoft και διαδραματίζεται στη βιομηχανική Αγγλία του 19ου αιώνα. Μαζί με το Kingdom Come Deliverance δίνεται και το Aztez, ένα ευχάριστο beat 'em up με πλούσιο gore για τους φίλους του είδους. Τα παιχνίδια τα βρίσκετε μέσα από τον launcher της Epic Games ή το store της πηγής κάνοντας login στον λογαριασμό σας.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

gaming, free game, Store , Epic Games , Kingdom Come Deliverence

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...