NZXT Tempest EVO case, το midi tower που θέτει νέα standards!!!

Η NZXT αναβάθμισε πρόσφατα την γκάμα της στα κουτιά ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα από αυτά είναι το Tempest EVO. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν όλες αυτές οι απαιτήσεις που θα μπορούσε να έχει ένας υποψήφιος αγοραστής στην κατηγορία των 100?. Η NZXT αναβάθμισε πρόσφατα την γκάμα της στα κουτιά ηλεκτρονικών υπολογιστών, ένα από αυτά είναι το Tempest EVO. Οι αλλαγές που έγιναν ήταν όλες αυτές οι απαιτήσεις που θα μπορούσε να έχει ένας υποψήφιος αγοραστής στην κατηγορία των 100?.

Οι διαστάσεις του Tempest EVO είναι 211.5x521.5x562 mm. Τα υλικά που συνδυάζονται για την κατασκευή του είναι το ατσάλι και το πλαστικό υψηλής ποιότητας, περιορίζοντας το βάρος του στα 11,2kg. Στο εσωτερικό του μπορεί να φιλοξενήσει έως 6 συσκευές 5,25 (3 εάν δεν μετακινήσετε το hddcage). Στο πάνω μέρος του κουτιού συναντάμε θύρες usb, e-sata, hd audio, και κάτι εντελώς καινοτόμο και χρήσιμο: τρύπες για την συμπλήρωση υγρού για την υδρόψυξη, εφόσον έχετε εγκαταστήσει μια. Επιπρόσθετα έχει τρύπα στο motherboardtrayγια την ευκολότερη τοποθέτηση ψηκτρών και καλύτερο συμμάζεμα των καλωδίων.

Στο εσωτερικό το όποιο είναι βαμμένο μαύρο, συναντάμε 6 συνολικά ανεμιστήρες, κάτι που κάνει το airflowτου κουτιού να είναι πολύ καλό! Αυτοί είναι τοποθετημένοι ως εξής: 2 120mmμε μπλε ledμπροστά, 1 120mmστα πλάγια, 1 120 mm στο πίσω μέρος, και 2 140 mm στο πάνω μέρος του κουτιού.

Η διάθεση του NZXT Tempest EVO έχει ήδη ξεκινήσει και αυτή κυμαίνεται στα 100?.


[CENTER]ΤΟ NZXT Tempest EVO case

NZXT Tempest EVO case
NZXT Tempest EVO case
NZXT Tempest EVO case




[CENTER]

[/CENTER]


[/CENTER]