Thermalright Arrow: Πύργων συνέχεια …

Η γνωστή εταιρεία κατασκευής μέσων ψύξης υποσυστημάτων υπολογιστή, Thermalright, έχει στα σχέδια μια νέα υλοποίηση ψήκτρας που θα ενταχθεί στη σειρά Cocage, με την ονομασία Arrow. Ακολουθεί την ιδεολογία των δυο χωριστών towers από fin arrays και στο ενδιάμεσο την εφαρμογή ανεμιστήρα. Η γνωστή εταιρεία κατασκευής μέσων ψύξης υποσυστημάτων υπολογιστή, Thermalright, έχει στα σχέδια μια νέα υλοποίηση ψήκτρας που θα ενταχθεί στη σειρά Cocage, με την ονομασία Arrow. Ακολουθεί την ιδεολογία των δυο χωριστών towers από fin arrays και στο ενδιάμεσο την εφαρμογή ανεμιστήρα.

Οι διαστάσεις της Arrow είναι 147 (L) x 123 (W) x 160 (H) mm και ζυγίζει 825 γραμμάρια, διαθέτοντας βάση από επινικελωμένο χαλκό, τέσσερα heatpipes των 8 mm και δυο σειρές από fins αλουμινίου. Στο πακέτο περιλαμβάνεται και ανεμιστήρας 120 mm με ενσωματωμένο ελεγκτή στροφών (PWN).


Thermalright Arrow



H Arrow θα είναι συμβατή με όλα τα νέα socket της Intel με LGA 775, 1156 και 1366, καθώς και της AMD, AM2/AM3, με τη χρήση ενός προαιρετικού bracket. Η τιμή της, όπως και η ακριβής ημερομηνία διάθεσης, δεν μας έγιναν ακόμα γνωστές.



Thermalright Arrow I
Thermalright Arrow II