Το μέλλον των αρχιτεκτονικών της θα παρουσιάσει σύντομα η Intel

Ένα insight για μηχανικούς και μέλη του τύπου θα παρουσιάσει τον Δεκέμβριο η Intel με στόχο να δείξει τεχνολογίες και τεχνικές για τη βελτίωση των επεξεργαστών της.

Με το Intel Developer Forum να μην υπάρχει πια στο ημερολόγιο της Intel, η εταιρία εφευρίσκει νέους τρόπους για να αναφερθεί στα προϊόντα της και ένα από αυτά θα είναι το σχετικό press και engineer event που ετοιμάζει για τις 11 Δεκεμβρίου, στο οποίο η Intel θα δείξει τεχνολογίες και αρχιτεκτονικές αλλαγές που κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε σε επερχόμενα προϊόντα της, όπως επεξεργαστές και πλέον κάρτες γραφικών.

Φυσικά για την ώρα δεν έχει ειπωθεί το πρόγραμμα των συζητήσεων όμως καλεσμένοι εκτός από μέλη του τύπου θα είναι και μηχανικοί της βιομηχανίας ρίχνοντας παράλληλα φως στο εσωτερικό των συστημάτων της Intel, κάτι που γινόταν μέχρι πρότινος μόνο στα IDF. Χωρίς να γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πρόγραμμα, στα θέματα συζήτησης θα πρέπει να περιμένουμε μια κουβέντα για τους επεξεργαστές της αλλά και πιθανώς τις επερχόμενες GPUs της, ενώ δε θα πρέπει να παραμελήσουμε την αγορά του AI στην οποία η Intel έχει επενδύσει αρκετά τα τελευταία χρόνια.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

engineer, insight , press, Intel Developer Forum

conroe

Members
2018-11-07T11:46:45Z

αρκετα ενδιαφερον ειδικα αν αναφερθουν στην καρτα γραφικων που ετοιμαζουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...