Μικρή διαθεσιμότητα Intel CPU για τα Χριστούγεννα

H AMD ίσως πάρει προβάδισμα έχοντας περισσότερους επεξεργαστές διαθέσιμους στην αγορά τη γιορτινή περίοδο, κατά την οποία σημειώνονται αρκετές πωλήσεις.

Οι πηγές έρχονται απευθείας από τη βιομηχανία και αναφέρουν πως η Intel μειώνει τον ρυθμό παραγωγής επεξεργαστών επηρεάζονται και όσους πωλούνται σε μεγάλες ποσότητες όπως τη σειρά Core i5. Το DigiTimes αναφέρει πως ο περιορισμός των αποθεμάτων θα επηρεάσει φυσικά και πιο high end προτάσεις σε μια περίοδο όπου παραδοσιακά σημειώνονται υψηλές πωλήσεις ανά τον κόσμο. Την είδηση επιβεβαιώνουν και μεγάλοι OEMs μητρικών όπως η ASUS που μιλά για μικρή διαθεσιμότητα μοντέλων μέχρι και το δεύτερο τρίμηνο του 2019.

Η κίνηση όπως αναφέρουν μερικά μέσα γίνεται για να διασφαλιστεί η διάθεση επεξεργαστών σε OEMs και System Integrators ούτως ώστε να μην έχουν και αυτοί προβλήματα διαθεσιμότητας στην αγορά, ισορροπώντας έτσι την αγορά. Λαμβάνοντας αυτά κατά νου είναι επόμενο η AMD να βρεθεί κερδισμένη αφού αντίστοιχα προβλήματα δε φαίνεται να την επηρεάζουν παρά το γεγονός ότι η TSMC έχει αναλάβει να κατασκευάσει την πλειοψηφία του hardware μας φέτος.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, sales, ryzen, xmas, christmas, intel cpus

FeelsBadMan

Members
2018-11-17T12:01:43Z

Καλά δεν θα έτρεχε κανείς να τους πάρει με τις τιμές που έχουν αυτή τη στιγμή.

Farkadonitis

Members
2018-11-18T01:09:57Z

όσοι δεν τρέχουν δεν σκοντάφτουν ?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...