Νέα για τους Ryzen 3000 στο Game Developers Conference 2019

Η AMD θα ενημερώσει τον τύπο σχετικά με τις βελτιώσεις και τα νέα features της Zen 2 αρχιτεκτονικής στο επερχόμενο GDC 2019 στο Σαν Φρανσίσκο.

Μετά την αποκάλυψη των πρώτων πληροφοριών σχετικά με τους επεξεργαστές στην CES 2019 η AMD έχει ακόμη μια ευκαιρία να παρουσιάσει τους επεξεργαστές Ryzen τρίτης γενιάς που θα φέρουν την Zen 2 αρχιτεκτονική στο Game Developers Conference, ένα συνέδριο που περιλαμβάνει αρκετά video games και πραγματοποιείται τον Μάρτιο κάθε χρόνου. Στο συνέδριο έχουμε δει να παρουσιάζονται αρκετά συχνά νέες τεχνολογίες στον χώρο των video games και η AMD λέγεται ότι θα μας κρατήσει απασχολημένους με τη νέα γενιά των CPUs της.

Μαζί με τους Ryzen 3000, θα δούμε και την είσοδο ενός νέου chipset του X570 που θα περιλαμβάνεται σε μοντέλα για την mainstream και την high end αγορά. Στα σημαντικά tech specs της νέας γενιάς δε μπορούμε να παραλείψουμε τη νέα λιθογραφία της TSMC στα 7nm που επιτρέπει παράλληλα και την είσοδο μιας νέας σχεδίασης με πολλαπλά dies, αρχικά ένα για τους πυρήνες και άλλο ένα για το I/O που περιλαμβάνει τους έξτρα ελεγκτές αποθήκευσης SATA και USB μεταξύ άλλων. Αυτή η σχεδίαση είναι η βασικότερη αλλαγή στη νέα γενιά και ενδεχομένως θα βοηθήσει στην επίτευξη υψηλότερων χρονισμών, σύμφωνα με φήμες. Στο GDC η AMD θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει μερικά επιπλέον στοιχεία για την Zen 2 αρχιτεκτονική και πιθανόν θα αναφέρει στους developers τρόπους για καλύτερο optimization των παιχνιδιών σε αυτούς τους επεξεργαστές.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, 7nm , Game Developers Conference, zen 2, ryzen 3000 series, GDC 2019

Giannis Mig

Members
2019-02-18T22:11:51Z

Άρα, με την καινούρια γενιά επεξεργαστών θα αλλάξει το am4 chipset? ?

 

 

 

 

FeelsBadMan

Members
2019-02-19T01:16:06Z
3 hours ago, Giannis Mig said:

Άρα, με την καινούρια γενιά επεξεργαστών θα αλλάξει το am4 chipset? ?

 

 

 

 

Οχι δεν θα αλλάξει, θα ειναι backwards compatible, απλά θα βνγάλουν και καινούργιο chipset που θα προορίζεται για out of the box χρήση με τους ryzen 3000 και λογικά κάποιες από τις high end θα έχουν και καλύτερο power delivery.

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...