Τον Οκτώβριο η AMD ίσως κυκλοφορήσει νέους Ryzen Threadripper CPUs

Η AMD κρατάει τα χαρτιά της κλειστά για την ώρα όσον αφορά τους Threadripper όμως ένα νέο submission ενός μυστήριου part ξεκινάει ένα κύμα συζητήσεων.

Το sumbission βρέθηκε στη βάση δεδομένων του Geekbench και αναφέρεται στο δείγμα με κωδική ονομασία AMD Sharkstooth, το οποίο φέρει 32 πυρήνες και 64 συνολικά threads ενώ η συχνότητα ήταν στα 3.6GHz. Οι φήμες μιλούν για ένα καταναλωτικό προϊόν και όχι κάποιο EPYC μοντέλο ενώ η πλατφόρμα έχει τη κωδική ονομασία WhiteHavenOC-CP. Την ίδια στιγμή στο σύστημα υπήρχε εγκατεστημένη μνήμη 128GB και μια διανομή Linux στην οποία το γνωστό μετροπρόγραμμα Geekbench άγγιξε τους 94.722 πόντους, μια ανάσα πίσω από τις 99.000 του W-3175X της Intel - και των 28 πυρήνων.

Αυτό το αποτέλεσμα βάζει τον επεξεργαστή περίπου 18% υψηλότερα σε επιδόσεις από τον Ryzen Threadripper 2990WX που εφοδιάζεται με τον ίδιο αριθμό πυρήνων. Αυτό επιβεβαιώνει τις πρόσφατες φήμες για ένα ακόμα νέο chipset της AMD ωστόσο δε γνωρίζουμε εάν θα διατηρηθεί η συμβατότητα με το πρώτο Χ399 chipset του 2017. Αυτό που επίσης αντηχεί τις τελευταίες εβδομάδες είναι πως η AMD στοχεύει σε ανακοίνωση της πλατφόρμας κάποια στιγμή μέσα στον ερχόμενο Οκτώβριο.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, leak, Geekbench, threadripper, 3.6GHz, AMD Sharkstooth, submission , WhiteHavenOC-CP

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...