Νέο επικοινωνιακό 'τρικ' της Intel στρέφεται στην AMD

Η Intel με αφορμή την έκθεση IFA στο Βερολίνο επιτέθηκε ξανά στην AMD αναφερόμενη στις 'πραγματικές επιδόσεις' που υπόσχεται με τους νέους Ryzen.

Μόλις πρόσφατα η Intel ανακοίνωσε και τον νέο Core i9 9900KS που πρακτικά αποτελεί μια ειδική έκδοση του 9900K με boost clock που αγγίζει τα 5GHz όμως σε όλους τους πυρήνες, μια συνταγή που απαιτεί αρκετή ψύξη για να διατηρηθεί σε χαμηλές θερμοκρασιακές τιμές. Το τελευταίο χτύπημα της Intel προς την AMD περιλαμβάνει μια σειρά από slides που αναφέρονται με νούμερα στις real world επιδόσεις που υπόσχεται η AMD με τους νέους επεξεργαστές Ryzen 3000 - και το πόσο αντικατοπτρίζουν όντως τη πραγματικότητα.

Στα slides παρουσιάζονται πληροφορίες που πήρε η Intel από ένα δείγμα 11 εκατομμυρίων συστημάτων, όλα τους φορητά συστήματα και κάποια από αυτά 2 in 1 που σημαίνει ότι διέθεταν χαμηλής κατανάλωσης chips. Αυτό ενδέχεται να σημαίνει κάτι για τους χρήστες και τα workloads που προτιμούν, όπως για τον λόγο που αρκετά δημοφιλή προγράμματα δείχνουν χαμηλά στη λίστα όπως το Adobe Illustrator, μεταξύ άλλων.

Πηγή.

Βρείτε μας στα Social: fb.jpgtwitter.jpginsta.jpgyt.png

amd, intel, ryzen, Core i9 9900KS, IFA , real world performance

Nickzzz

Members
2019-09-09T11:18:43Z

Τώρα που δεν μας βγαίνει το cinebench, δεν είναι κάτι που χρησιμοποιούν οι χρήστες.. :evil:

 

Τρέχω να πάρω intel για word, onedrive και dropbox.

stavros

Members
2019-09-09T11:35:53Z

Ποιος σοβαρός επαγγελματίας χρησιμοποιεί notebook για Cinema4D, illustrator και ποιος σοβαρός επαγγελματίας κάνει install το Intel Product Improvement Program ? Ούτε στη steam δε θέλω να δίνω δίνω στοιχεία. 

FeelsBadMan

Members
2019-09-09T12:56:10Z

Η Intel απλά έχει καταλήξει στην θέση της AMD πριν από 3 χρόνια. Αν δεν έχεις το πιο ανταγωνιστικό προϊόν προσπαθείς να βρεις τα σενάρια που υπερτερείς(Που πραγματικά ειναι ελάχιστα πια) και τα παρουσιάζεις σαν "πραγματικά σενάρια χρήσης".

MetallicGR

Administrator
2019-09-09T13:05:08Z

Θυμάστε το "happy medium"; ?

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...