Apple Watch 4: Βελτιώσεις και περισσότερα χαρακτηριστικά

Η 4η γενιά του smartwatch φέρνει σημαντικές αλλαγές και νέα faces για το αξεσουάρ της καθημερινότητας.

Μαζί με τις προσθήκες των faces το Apple Watch 4 η εταιρία αυξάνει και την επεξεργαστική ισχύ του gadget, βελτιώνει την ποιότητα του ηχείου ενώ πλέον οι κλήσεις γίνονται ακόμη καθαρότερες αφού το μικρόφωνο μεταφέρεται στην αντίθετη πλευρά του μικρού αλλά δυνατού μεγαφώνου. Φέτος η Apple επικεντρώθηκε στην υγεία και έτσι το Watch μπορεί να καταλάβει εάν έχουμε πέσει στο έδαφος από κάποιο στραβοπάτημα ή από άλλους παράγοντες. Σε αυτή τη περίπτωση μπορεί να στείλει ένα επείγον μήνυμα με την τοποθεσία μας σε κάποιο δικό μας πρόσωπο ή να καλέσει την άμεση βοήθεια.

Η προσθήκη ενός πραγματικού ηλεκτροκαρδιογραφήματος χάρη στο σχετικό hardware που υπάρχει στο 4ης γενιάς Watch με το WatchOS 5. Η διαδικασία που σύμφωνα με την Apple δεν κρατάει πάνω από 30 δευτερόλεπτα παρουσιάζει αρκετά πιστά αποτελέσματα τα οποία αναλύονται από τον ειδικό αλγόριθμο που βρίσκεται στο SoC του gadget.

Όλα τα δεδομένα είναι κρυπτογραφημένα στη συσκευή και στο cloud, ενώ η αυτονομία, παρά τις προσθήκες διατηρείται στις 18 ώρες, όπως κια στο προηγούμενο μοντέλο. Τέλος, το Watch 4 θα γίνει διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις καθώς και μια limited edition Gold Stainless ενώ όλα τα λουράκια της προηγούμενης έκδοσης θα είναι συμβατά και στη νέα. Η προτεινόμενη τιμή ανέρχεται στα $399, το Series 4 με δίκτυο στα $499 ενώ το Series 3 θα συνεχίσει να κυκλοφορεί με τιμή $279. Η διαθεσιμότητα του θα ξεκινήσει στις 21 Σεπτεμβρίου.

Apple.com

Βρείτε μας στα Social:  twitter.jpggplus.jpgfb.jpginsta.jpgyt.png

FeelsBadMan

Members
2018-09-12T18:23:52Z

Σίγουρα έκαναν τα smartwatch να φαίνονται όμορφα!

Διαβάστε περισσότερα στο Φόρουμ...