Samsung Youtube on TV: Συνεργασία για Smart TV 3D content!

H Samsung Electronics ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με το YouTube™, προκειμένου να διαθέσει στους χρήστες των Smart TV 3D περιεχόμενο. To YouTube 3D περιεχόμενο παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο "Samsung Smart TV Zone" στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών ειδών IFA 2011, με στόχο να προσφέρει στους χρήστες την πιο ψυχαγωγική, διαισθητική, κοινωνική και οικιακή εμπειρία που έχουν ζήσει ποτέ. H Samsung Electronics ανακοίνωσε πρόσφατα τη συνεργασία της με το YouTube™, προκειμένου να διαθέσει στους χρήστες των Smart TV 3D περιεχόμενο. To YouTube 3D περιεχόμενο παρουσιάστηκε αποκλειστικά στο "Samsung Smart TV Zone" στη διεθνή έκθεση ηλεκτρονικών ειδών IFA 2011, με στόχο να προσφέρει στους χρήστες την πιο ψυχαγωγική, διαισθητική, κοινωνική και οικιακή εμπειρία που έχουν ζήσει ποτέ.

Η βιομηχανία κατασκευής 3D συσκευών μέχρι τώρα έπασχε από έλλειψη περιεχομένου. Με τη νέα εφαρμογή YouTube μέσω του TV app, ο κάθε χρήστης μπορεί να παρακολουθήσει στη Smart TV το 3D περιεχόμενο. Οι καταναλωτές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χιλιάδες 3D videos, να μοιραστούν με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα αρχεία και φωτογραφίες. To YouTube χρησιμοποιεί συγκεκριμένα video format που δίνουν τη δυνατότητα ανταλλαγής 3D video (720p HD) σε ένα τεράστιο φάσμα συσκευών συμπεριλαμβανομένων των Smart TVʼs, Blu- Ray players, set top boxes, κινητά τηλέφωνα και κονσόλες παιχνιδιών.

Με τη χρήση ενός ανανεωμένου περιβάλλοντος χρήστη, ειδικά κατασκευασμένου για συσκευές με μεγάλες οθόνες και Smart TVs, το «YouTube on TV» διευκολύνει τη διαδικασία αναζήτησης και βοηθά τους χρήστες να πλοηγούνται, να προβάλουν και να αποθηκεύουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο. Η υπηρεσία πλέον χρησιμοποίει ένα «προσωπικό προφίλ» για τον κάθε χρήστη που μπορεί να παραμετροποιηθεί βάσει των προσωπικών του ενδιαφερόντων και προηγούμενων αναζητήσεων του. Η υπηρεσία «YouTube on TV» για Smart TVs παρέχει στους καταναλωτές μια απόλυτη, διαδραστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας.

Η Samsung Smart TV δεν αποτελεί απλά μια τηλεόραση, αλλά παρέχει στους καταναλωτές ένα πλούσιο περιεχόμενο, προσφέροντας πλούσιες εμπειρίες. Δημιουργεί νέους τρόπους να παρακολουθεί κανείς τηλεόραση μέσω των Smart Hub, Smart Design και Smart TV 3D. Αυτά όλα καθιστούν τις Samsung Smart TVs έναν κόμβο ψυχαγωγίας για το σπίτι που μπορεί να συνδεθεί όχι μόνο με το Internet, αλλά και με όλες τις άλλες συσκευές του σπιτιού που συνδέονται στο internet. Ακολουθώντας το παράδειγμα των εφαρμογών στα smartphones, με τον ίδιο τρόπο η δημιουργία YouTube 3D περιεχόμενου αποτελεί μια δοκιμή για την ήδη τρομερά επιτυχημένη βιομηχανία των Smart TV.

Η νέα εφαρμογή YouTube ον ΤV θα είναι διαθέσιμη στις Smart TVs το 2011 και στο BD player το δεύτερο εξάμηνο του 2011 σε παγκόσμιο επίπεδο.


Samsung Youtube on TV: Συνεργασία για Smart TV 3D content!






Samsung Press Release