Samsung Smart TV: Τώρα και με εφαρμογή Skai.gr!

Η Samsung Electronics Hellas προσθέτει στο Application Store των Smart TV τη νέα ειδησεογραφική και ψυχαγωγική εφαρμογή skai.gr, η οποία διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εφαρμογή Skai.gr παρέχει άμεση πρόσβαση στο αρχείο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών του ΣΚΑΪ και τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Η Samsung Electronics Hellas προσθέτει στο Application Store των Smart TV τη νέα ειδησεογραφική και ψυχαγωγική εφαρμογή skai.gr, η οποία διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο. Η εφαρμογή Skai.gr παρέχει άμεση πρόσβαση στο αρχείο των τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών του ΣΚΑΪ και τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Οι χρήστες των Samsung Smart TVs βιώνουν μία νέα τηλεοπτική εμπειρία, έχοντας τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ανά πάσα στιγμή από το αρχείο του ΣΚΑΪ μέσω του video-on-demand, μεταξύ άλλων το πιο πρόσφατο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, την τελευταία πρόγνωση του καιρού και τη συνταγή που προβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο «Chef στον Αέρα» απλά με το πάτημα ενός πλήκτρου στο τηλεχειριστήριο της τηλεόρασής τους. Επιπλέον, με το radio-on-demand δίνεται η ευκαιρία στους χρήστες να επιλέξουν να ακούσουν από τις ηχογραφημένες, καθημερινές εκπομπές, τα έγκυρα ρεπορτάζ και τις συνεντεύξεις σημαντικών προσώπων της επικαιρότητας του ΣΚΑΪ 100,3. Η εφαρμογή SKAI.gr είναι διαθέσιμη στην κατηγορία Information από το Application store της Samsung Smart TV.

«To SKAI.gr, έχοντας κατοχυρώσει τη θέση του ανάμεσα στους κορυφαίους ειδησεογραφικούς ιστότοπους της χώρας, συμβαδίζει με τις εξελίξεις της τεχνολογίας και του διαδικτύου και ακολουθεί τους χρήστες, όπου εκείνοι βρίσκονται. Η συνεργασία μας με τη Samsung Electronics Hellas μας δίνει ακόμα μία ευκαιρία να βρισκόμαστε δίπλα στην πλειοψηφία των τηλεθεατών – ακροατών, που επιθυμούν να είναι πάντα έγκυρα ενημερωμένοι, βελτιώνοντας παράλληλα την οικιακή τους ψυχαγωγία», δήλωσε ο Alex Hobson, Internet & New Media Director του Ομίλου ΣΚΑΪ.

«Μέσω της εφαρμογής SKAI.gr, η Samsung Electronics Hellas προσφέρει στους καταναλωτές ένα περιβάλλον, όπου ο χρήστης μπορεί ενεργά να ενημερωθεί από την πλούσια ειδησεογραφική θεματολογία του ΣΚΑΪ, καθώς επίσης να απολαύσει μια πληθώρα ψυχαγωγικών εκπομπών. Στόχος μας είναι να αναβαθμίζουμε συνεχώς το περιεχόμενο των Smart TV με ειδικά σχεδιασμένες εφαρμογές που ικανοποιούν τις ιδιαίτερες ανάγκες των Ελλήνων καταναλωτών.», δήλωσε ο Γιώργος Τσαούσης, AV Head, Samsung Electronics Hellas.


Samsung Smart TV: Τώρα και με εφαρμογή Skai.gr!

Samsung Smart TV: Τώρα και με εφαρμογή Skai.gr!

Samsung Smart TV: Τώρα και με εφαρμογή Skai.gr!







Samsung Press Release