AOC E2752VH: Νέο 27'' LED Monitor από την AOC!

Η AOC ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση ενός νέου LED monitor με την ονομασία E2752VH, το οποίο έρχεται να πλαισιώσει την οικογένεια 52 Series. Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα οθόνη τείνει να επαναπροσδιορίσει την προσωπική ψυχαγωγία. Η ικανότητα να μπορεί να αποτυπώσει 16,7 εκατομμύρια χρώματα σε συνδυασμό με τον μικρό χρόνο απόκρισης μόλις 2ms υπόσχονται υψηλή ευκρίνεια ακόμα και σε γρήγορες σκηνές δράσης με συχνές εναλλαγές εικόνων. Η σχεδίαση παραμένει φιλική προς τον χρήστη ενσωματώνοντας τις προαπαιτούμενες πινελιές εργονομίας. Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω με τη αξιοπιστία και τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά δημιουργήθηκε ένα προϊόν που δεν θα δυσκολευτεί να πείσει το αγοραστικό κοινό για την αξία του. Η AOC ανακοίνωσε την επίσημη διάθεση ενός νέου LED monitor με την ονομασία E2752VH, το οποίο έρχεται να πλαισιώσει την οικογένεια 52 Series. Σύμφωνα με την εταιρεία η νέα οθόνη τείνει να επαναπροσδιορίσει την προσωπική ψυχαγωγία. Η ικανότητα να μπορεί να αποτυπώσει 16,7 εκατομμύρια χρώματα σε συνδυασμό με τον μικρό χρόνο απόκρισης μόλις 2ms υπόσχονται υψηλή ευκρίνεια ακόμα και σε γρήγορες σκηνές δράσης με συχνές εναλλαγές εικόνων. Η σχεδίαση παραμένει φιλική προς τον χρήστη ενσωματώνοντας τις προαπαιτούμενες πινελιές εργονομίας. Συνυπολογίζοντας τα παραπάνω με τη αξιοπιστία και τα πλούσια τεχνικά χαρακτηριστικά δημιουργήθηκε ένα προϊόν που δεν θα δυσκολευτεί να πείσει το αγοραστικό κοινό για την αξία του.

Στα τεχνικά χαρακτηριστικά της AOC E2752VH θα δούμε ότι πρόκειται για μια οθόνη με διαγώνιο 27 ιντσών και με ανάλυση 1920 x 1080 pixels (Full HD), σε κάδρο αναλογίας 16:9. Η κρυστάλλινη ποιότητα εικόνας με την καταπληκτική απόδοση των χρωμάτων ευνοούνται από τον δείκτη φωτεινότητας 300 cd/m² και δυναμικό λόγο αντίθεσης 20,000,000:1. Οι προσαρμογείς εικόνας που πρόκειται να συναντήσουμε είναι μια είσοδος DVI, μια HDMI όπου σε συνδυασμό με το D-Sub ολοκληρώνουν τις διαθέσιμες υποδοχές. Στα θετικά στοιχεία πρέπει να αναφέρουμε και τα ενσωματωμένα ηχεία (2 x 2.5W SRS Premium Sound).

H AOC E2752VH είναι διαθέσιμη με προτεινόμενη τιμή τα 299$ ενώ μεταξύ 11 και 17 Αυγούστου θα προσφέρεται με έκπτωση στα 249$ (TigerDirect, BestBuy.com, Newegg.com και Amazon.com).


AOC E2752VH: Νέο 27'' LED Monitor από την AOC!

AOC E2752VH: Νέο 27'' LED Monitor από την AOC!