Επαγγελματικό Game Capturing με το Razer Ripsaw

Η Razer μέσω αυτής της νέας συσκευής της μπορεί να καταγράψει gameplay από κονσόλες σε ανάλυση 1080p με 60FPS. Η Razer μέσω αυτής της νέας συσκευής της μπορεί να καταγράψει gameplay από κονσόλες σε ανάλυση 1080p με 60FPS.

Φαίνεται πως το streaming γίνεται αρκετά πιο εύκολο χάρη στο νέο Ripsaw της Razer, ενός νέου stream capturing εργαλείου που εφοδιάζεται με τις απαραίτητες θύρες και υποστήριξη με γνωστό λογισμικό και υπηρεσίες όπως XSlpit Gamecaster και OBS. Το σύστημα ουσιαστικά παρεμβάλλεται μεταξύ της κονσόλας (ή άλλης HDMI πηγής) και συνδέεται με την τηλεόραση ή το monitor. Η USB 3.0 υποδοχή του θα πρέπει να συνδεθεί σε κάποιον συμβατό υπολογιστή με υψηλά specs όπως τουλάχιστον Core i5 επεξεργαστή και μέσω του προγράμματος που χρησιμοποιούμε να ορίσουμε ως πηγή το Ripsaw.

Επιπρόσθετα, μπορεί να πραγματοποιήσει μείξη aux in (έξτρα μουσική επένδυση) και mic in για να εμπλουτίσετε το περιεχόμενό σας. Σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι η υποδοχή USB 3.0 υποστηρίζει την μεταφορά 1080p βίντεο στα 60FPS. Όσον αφορά τις απαιτήσεις της κάρτας γραφικών, η Razer προτείνει τουλάχιστον μια NVIDIA GeForce GTX 660 για ομαλή καταγραφή του βίντεο και τουλάχιστον 4GB RAM. Η προτεινόμενη τιμή του, ανέρχεται στα $179.99.


Επαγγελματικό Game Capturing με το Razer Ripsaw