Acer Predator Z850 Gaming Projector

Ένας προτζέκτορας, μια πραγματική φορητή gaming οθόνη υπόσχεται η Acer με το νέο της Predator Z850 ο οποίος έρχεται με ευκρίνεια από άλλον πλανήτη! Ένας προτζέκτορας, μια πραγματική φορητή gaming οθόνη υπόσχεται η Acer με το νέο της Predator Z850 ο οποίος έρχεται με ευκρίνεια από άλλον πλανήτη!

Μερικά πράγματα που δε βλέπουμε να χρησιμοποιούνται συχνά σε Gaming events, είναι σίγουρα το σημερινό hardware που παρουσίασε η Acer. O Predator Z850 είναι ένας projector αυστηρά για Gaming με ανάλυση 1920 x 720 pixels και μπορεί να προβάλλει μέχρι και 120 ίντσες σε μια λευκή επιφάνεια, αρκεί να υπάρχει. Το σχήμα του, σίγουρα δεν προτρέπει τους χρήστες να το κουβαλούν πάντα μαζί τους, όμως είναι ένα βολικό εργαλείο για μοναδικά gaming sessions.

Επιπλέον, η Acer δίνει ξεχωριστά και ένα Wireless HD-Kit για χρήση του projector χωρίς καλώδια. Η δίοδος που κρύβεται στη μονάδα προσφέρει contrast 100,000:1 και φωτεινότητα 3,000 lumens κάτι που σημαίνει πως ακόμα και σε συνθήκες υψηλού φωτισμού, το gaming θα είναι άνετο. Η δίοδος έχει επίσης διάρκεια ζωής 30,000 ώρες που είναι υπεραρκετές δεδομένης της χρήσης της συσκευής. Μπορεί φυσικά να χρησιμοποιηθεί και για άλλους σκοπούς, όπως θέαση ταινιών. Από πλευράς θυρών, εφοδιάζεται με VGA και HDMI καθώς και RCA ενώ έρχεται με USB και Ethernet.

Η ολοκληρωμένη πρόταση που κάνει η Acer κοστίζει περί τα $4999 και θα βρίσκεται αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ


Acer Predator Z850 Gaming Projector
Acer Predator Z850 Gaming Projector
Acer Predator Z850 Gaming Projector