Sony Ericsson Xperia mini: Νέο Android 2.3 smartphone μες στο 2011!

Δύο μέρες πριν φτάσει το 2010 στο τέλος του, η Sony Ericsson εφάρμοσε την τακτική teasing προκειμένου να κρατήσει φλογερή την αγορά των Smartphones για το 2011. Πριν από λίγο έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται ένα Xperia-branded μοντέλο να τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 2.3. Το επερχόμενο Xperia mini smartphone λέγεται ότι φέρει 1GHz Qualcomm Snapdragon chipset και Adreno 205 GPU. Δύο μέρες πριν φτάσει το 2010 στο τέλος του, η Sony Ericsson εφάρμοσε την τακτική teasing προκειμένου να κρατήσει φλογερή την αγορά των Smartphones για το 2011. Πριν από λίγο έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες, στις οποίες διακρίνεται ένα Xperia-branded μοντέλο να τρέχει λειτουργικό σύστημα Android 2.3. Το επερχόμενο Xperia mini smartphone λέγεται ότι φέρει 1GHz Qualcomm Snapdragon chipset και Adreno 205 GPU.

Όπως μπορείτε να δείτε στο φωτογραφικό υλικό που ακολουθεί, η Adreno 205 GPU δείχνει να αξιοποιείται αρκετά καλά στη συσκευή της Sony Ericsson, σκοράροντας μάλιστα 42.5 FPS στο Neocore OpenGL ES benchmark. Να υπενθυμίσουμε ότι το Nexus S έβγαζε 55.6 FPS στο ίδιο benchmark και το Sony Ericsson Zeus 1 "Playstation" Phone 24.4 FPS. Στο Quadrant benchmark το score για το νέο XPeria mini είναι 1533 points, πράγμα που τοποθετεί το Xperia μπροστά από ιδιαίτερα διάσημα κινητά όπως το Nexus One και το Samsung Galaxy S.

Ευελπιστούμε να έχουμε σύντομα περαιτέρω στοιχεία στα χέρια μας σχετικά με το νέο smartphone της Sony Ericsson - είτε στην CES 2011 τώρα τον Ιανουάριο, είτε στο Mobile World Congress τον Φεβρουάριο. Stay tuned ;)


Sony Ericsson Xperia mini: Νέο Android 2.3 smartphone μες στο 2011!

Sony Ericsson Xperia mini: Νέο Android 2.3 smartphone μες στο 2011!