[Press Release] Toshiba 43nm SSDs - Και η πρωτοπορία συνεχίζεται !

Ξεκίνησε, επισήμως πλέον, το shipping των πρώτων Solid State Drives (SSDs) της Toshiba, οι οποίοι βασίζονται σε τεχνολογία κατασκευής 43nm (όπως βλέπετε όσο πιο πολύ εξελίσσεται η τεχνολογία τόσο αυξάνεται και η πυκνότητα). Μπορεί λοιπόν ακόμα τα 43nm να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, όμως καλό θα ήταν οι κατασκευαστές συστημάτων να λάβουν τα παραπάνω υπόψην τους, ώστε να αυξηθεί και η χωρητικότητα και η ταχύτητα. Μόνο με τέτοιες πρωτοποριακές κινήσεις θα δούμε δραματικές αλλαγές όχι μόνο στην αγορά των SSDs αλλά και στην τσέπη μας (!). Ξεκίνησε, επισήμως πλέον, το shipping των πρώτων Solid State Drives (SSDs) της Toshiba, οι οποίοι βασίζονται σε τεχνολογία κατασκευής 43nm (όπως βλέπετε όσο πιο πολύ εξελίσσεται η τεχνολογία τόσο αυξάνεται και η πυκνότητα). Μπορεί λοιπόν ακόμα τα 43nm να βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο, όμως καλό θα ήταν οι κατασκευαστές συστημάτων να λάβουν τα παραπάνω υπόψην τους, ώστε να αυξηθεί και η χωρητικότητα και η ταχύτητα. Μόνο με τέτοιες πρωτοποριακές κινήσεις θα δούμε δραματικές αλλαγές όχι μόνο στην αγορά των SSDs αλλά και στην τσέπη μας (!).

Οι Toshiba 2.5" 43nm SSDs, έρχονται σε μοντέλα με χωρητικότητα μέχρι και 512GB και ταχύτητες διαμεταγωγής δεδομένων που αγγίζουν τα 230MB/s (ανάγνωση) και 180MB/s εγγραφή. Αναμένονται ακόμα και μοντέλα με μικρότερες χωρητικότητες (64GB, 128GB και 256GB). Δεν έχει σημασία λοιπόν πόσα χρήματα διαθέτετε για την αγορά ενός SSD, ή το capacity που χρειάζεστε γιατί η Toshiba καλύπτει όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες.

Έχετε την δυνατότητα να αγοράσετε και 1.8" ultra portable μοντέλα (64, 128 & 256GB), είτε σε full enclosures για χρήση στο desktop PC, είτε απροστάτευτα τα modules για τον φορητό σας υπολογιστή. Να σημειώσουμε όμως ότι παρόλο που οι χωρητικότητες μειώνονται, οι 1.8" Toshiba SSDs διατηρούν τις υψηλές ταχύτητές τους. Τέλος όλα τα drives έχουν SATA ή SATA II interface. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε τίποτα παραπάνω. Θα σας κρατάμε φυσικά ενήμερους σχετικά με τις οποιεσδήποτε εξελίξεις.


Toshiba 34nm SSDs




.