H Active Media Products φέρνει το SaberTooth ZX

Μίλησε κανείς για SaberTooth σήμερα; Μάλλον, αναφερθήκαμε σε μια μητρική της Asus, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχουμε κάτι άλλο κατά νου που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία. Η Active Media Products είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την αγορά με μια νέα σειρά δίσκων SSD που θα ενσωματωθούν στα πολύ-αγαπημένα netbooks μας. Η ονομασία τους SaberTooth ZX! Μίλησε κανείς για SaberTooth σήμερα; Μάλλον, αναφερθήκαμε σε μια μητρική της Asus, ωστόσο αυτή τη στιγμή έχουμε κάτι άλλο κατά νου που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την συγκεκριμένη εταιρεία. Η Active Media Products είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την αγορά με μια νέα σειρά δίσκων SSD που θα ενσωματωθούν στα πολύ-αγαπημένα netbooks μας. Η ονομασία τους SaberTooth ZX!

Πρόκειται για μια νέα σειρά με υλοποίηση 1.8” που διαθέτουν υποδοχή ZIF των 40-pin, MLC (multi-level cell) NAND Flash μνήμες και SMI controller. Θα διατεθεί σε εκδόσεις των 32 και 64 GB στην τιμή των $99 και $159 αντίστοιχα. Οι δυναμικότητα τους είναι 80 MB/sec ανάγνωσης και 38 MB/sec εγγραφής δεδομένων, που αν και δεν κρίνονται υπερβολικά είναι αρκετά για τους μικρούς συντρόφους μας με προ-εγκατεστημένη Flash μνήμη, όπως το Acer Aspire One A110, το Asus Eee PC 1000HA, 1004DN, το Lenovo IdeaPad U110 και το HP Mini 1000.

Ο καινούριος μας κατάλογος με δίσκους SSD κάνει πολύ εύκολη την επιλογή του πιο κατάλληλου για τα μικρά μας PC, ” λέει ο Jerry Thomson, αντιπρόεδρος του τμήματος τα πωλήσεων της Active Media Products. “Μπορεί να είναι και ένας από τους πιο πλήρης οδηγούς στο διαδίκτυο για την αναβάθμιση σε SSD δίσκο, και αναφέρει αρκετά netbookς που είναι συμβατά με τους νέους SaberTooth Zx.


SaberTooth ZX SSD - pic I
SaberTooth ZX SSD - pic II